Avatar billede snowlife86 Nybegynder
30. november 2001 - 01:35 Der er 4 kommentarer

Det kan kun være 5 spillere på Counter-Strike

Hej, jeg er en dreng på 14 år. Her på netcafe´en i Maniitsoq spiller vi meget Counter-Strike. Men jeg har et spørgsmål som i kunne måske svare. Spørgsmållet er at vi kun kan være 5 spillere på Counter-Strike. Selvom versionerne er allesammen ens. Vi ved ikke hvordan vi kan være 8 spillere.

Kan i hjælpe mig?
Avatar billede nikolajdu Nybegynder
30. november 2001 - 02:13 #1
Det er sjovt. Det er nice. Det er underholdende. Det her er 3D kategorien. Her kan du få svar på hvordan du laver dit helt eget CS i et 3D program - ikke hvordan du bliver god eller opsætter spillet.

/Nikolaj
Avatar billede omen Nybegynder
30. november 2001 - 03:30 #2
Hop ind på www.gamereactor.net med dine computer-spil-spørgsmål, okay?
Avatar billede razmataz Nybegynder
30. november 2001 - 03:37 #3
Lav en dedicated server og connect til den, den maskine i bruger er sikkert bare ikke kraftig nok til at holde flere end 5 connections.
Avatar billede zetrograde Nybegynder
05. december 2001 - 10:36 #4
Den som laver spillet, bestemmer også hvor mange som der kan være med. Max er 20 gamers. Server hastigheden har intet med max antal at gøre. Hvis i ellers har en nyere version af CS, så burde det også være muligt at spille 8 spillere. Evt. opgrader jeres version af CS og prøv derefter igen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester