Avatar billede ErikHg Ekspert
14. januar 2020 - 20:41 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Cirkus Revyen 20xx (Læger Uden Grænser)

Jeg kan huske at der for en del år siden var et indslag i Cirkus Revyen hvor Ulf Pilgård spillede læge der havde lidt svær ved at holde fingrene væk fra de kvindelige patienter. Lisbet Dahl spiller patient, og kommer ind til læger (Ulf Pilgård) hun siger "jeg er så trist og modløs, doktor". Derefter siger lægen "det skal vi snart få gjort noget ved" hvorefter han stille sig om bag ved hende og tager hende på brysterne. "Hvad er det De laver, siger hun - jeg melder Dem for sexchikane". Det får det ikke noget ud af, svarer læge. Kan De ikke se hvad der står her på skiltet. Der står "Læger Uden Grænser". Fredag 12/1 blev Cirkus Revyen 2010 sendt, og jeg var meget sikker på, at de var der den nævnte scene var med, så jeg optog hele programmet der var delt i to, men scenen var ikke med:-( Kan nogen oplyse mig om hvilket år det var, vil jeg være meget taknemmelig.

På forhånd tak.
ErikHg
Avatar billede claes57 Ekspert
14. januar 2020 - 21:10 #1
Avatar billede ErikHg Ekspert
14. januar 2020 - 21:45 #2
Takker mange gange :-)
Mvh.
ErikHg
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester