Se om du har vundet

Deltog du i PC Worlds tilfredshedsmåling, kunne du vinde trådløst netværk fra D-Link. Det gjorde rigtigt mange læsere, og nu er vinderen fundet - og resultaterne klar. Se her hvad læserne mener om PC World.

I april og maj gennemførte vi en læserundersøgelse af pcworld.dk. Som præmie kunne du vinde et trådløst netværkssæt fra D-Link.

Det ville flere tusinde læsere gerne – samtidig med, at de brugte fem minutter på at fortælle deres mening om pcworld.dk.

Vi har nu udtrukket vinderen og kan sige tillykke til Søren Precht fra Rødby som nu kan muntre sig med sit nye trådløse netværk. Og tak til alle der deltog!

Der er måske en lille og dedikeret redaktionen på pcworld.dk, som skriver indholdet, men det er i høj grad læserne, der bestemmer det.

Hver dag sidder vi således med næsen trykket flad mod (flad)skærmen og betragter besøgstallene skifte.

Er det ugens tordagstip, folk vil læse? Er det testen af 15 mobiltelefoner eller er det Vista-bloggen, som trækker?

Tilsammen giver besøgsmønsteret for de 240.000 månedlige brugere værdifulde oplysninger om, hvad der er interessant, og hvad der er knapt så interessant.

Tårnhøj tilfredshed, men...

Men mens statistik er fint, så er reaktioner fra læserne endnu bedre. Seneste halvårlige tilfredshedmåling, som er den fjerde siden oktober 2006, viser således en redkordhøj tilfredshed med indholdet her på siden.

Hele 95 procent synes således, at nyhederne er gode eller meget gode, mens hele 97 procent har samme holdning til test og anmeldelser. Guider og baggrund, som siden sidste måling er blevet styrket med formaterne Q&A og købeguider, er gået fra en tilfredshed på 87 procent til hele 96 procent.

Mens tallene er så høje, at de ville få en afrikansk diktators ”frie valg” til at blegne af misundelse, så er der også lidt torne til os på redaktionen. Specielt de grønne links i artiklerne generer, ligesom en oprydning på forsiden bliver nævnt. Begge dele områder vi vil se på.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere