Få andre til at fikse dit foto

Hvordan gør du et billede endnu bedre? Du sender det simpelthen ind til Fixupmypic.com – her sidder medarbejdere klar, som giver dit foto en overhaling. Du skal ikke røre en finger. Prøv webtjenesten gratis her.

Vi bliver nærmest blå i hovedet af anstrengelse, hvis vi skal nævne alle de gratis online fototjenester, som er parate til at forbedre dine billeder.

Photoshop Express, FotoFlexer, Wiredness.com, og vi kunne blive ved.

Og nu er en ny webtjeneste dukket op, men hvad er der egentlig særligt ved den? Jo, du skal ikke gøre noget for at give dit billede en overhaling. Du uploader det til Fixupmypic.com og skriver, hvad der skal forbedres eller ændres.

Efter et stykke tid modtager du en mail med link til dit nye foto – klar til download. Ifølge websiden har den et hold af professionelle medarbejdere, der sidder klar til at ordne billederne manuelt.

Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, kan du indsende billedet igen og præcisere, at der skal nye ændringer til.

Da vi prøvede webtjenesten var resultatet faktisk ikke så dårligt, i forhold til at man ikke behøver at røre en finger.

Webtjenesten kræver dog lidt tålmodighed, da der gik ti timer, fra vi indsendte billedet, til vi modtog en mail om, det var fikset. Til gengæld behøver du ikke selv sidde og svede over et billedbehandlingsprogram og kan i stedet bruge tiden på at skyde nye fotos.

Der er dog en ting, som man skal være opmærksom ved brug af webtjensten. Det færdige billede kommer til at ligge på fixupmypic.com, så det er god idé at tænke over, om dit foto egner sig til at blive offentliggjort på den måde.

Det er gratis at bruge Fixupmypic.com, og du behøver ikke at registrere dig. Som mange andre webtjenester er siden i betaversion, og du kan prøve at få fikset dine fotos her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere