Bluetooth mus i mellemstørrelse

Er du typen, der altid mister den lille modtageenhed til din trådløse mus, så har Targus måske løsningen til dig. Vi ser nærmere på Targus Bluetooth Laser Mouse, der forbindes direkte til din Bluetooth-forbindelse.

Targus er et af den slags firmaer, som du finder overalt. Det skyldes både, at de har produkter, der spænder fra tasker til høretelefoner, men også at produkterne distribueres i 145 lande kloden over.

Specialet er dog computertasker, men også inden for mus har Targus en del produkter. Vi har set nærmere på Targus Bluetooth Laser Mouse med modelnummeret AMB03US.

Som navnet antyder, er forbindelse mellem mus og pc varetaget af Bluetooth-teknologien. Det betyder, at har du indbygget Bluetooth i din bærbare, så kan de to enheder arbejde sammen, uden at du behøver en dongle. Har du derimod ikke indbygget Bluetooth, så kræver Targus’s mus en Bluetooth-dongle.

Bluetooth Laser Mouse er derfor nok målrettet de bærbare, der leveres med Bluetooth indbygget, for en dongle koster typisk 100 til 200 kroner yderligere. Det beløb skal lægges oveni den vejledende pris på 549 kroner, og dermed er vi oppe i den dyre ende af musemarkedet.

Fin ergonomi og følsomhed

Har du imidlertid Bluetooth indbygget, fungerer selve musen udmærket. Opsætningen går let og baserer sig på de indbyggede drivere i Windows.

Selve musen har en traditionel formgivning og ligger fint i hånden. Samtidig er laserteknologien med til at give en fin følsomhed på de fleste overflader inklusive bukseben, kontorstole og almindelige skriveborde. Scrollhjulet, i blødt gummi, kører også fint og ruller med en tilpas modstand.

Rækkevidden er også udmærket, selvom man kan undre sig over, hvorfor det er fedt at kunne stå otte meter fra sin bærbare pc’s skærm og forgæves spejde efter musepointeren.

Bagsiden ved trådløse mus er, at de skal oplades. En del producenter leverer derfor deres modeller med en cradle til 220 volt.

Siden Targus Bluetooth Laser Mouse er beregnet til mobile brugere er den løsning ikke en mulighed. Targus har derfor i stedet udstyret deres rejsemus med to styk genopladedelige AAA-batterier samt et standard mini USB stik.

Musen kan således genoplades direkte fra pc’ens USB-port, samtidig med at valget af et standard mini USB-stik gør, at du kan bruge samme kabel til din kortlæser, dit kamera eller din transportable harddisk.

Hvis man skal nævne nogle mangler, så er det fraværet af en diode eller lignende, der på oversiden af musen viser, om den er slukket, tændt eller oplader. Til prisen havde en batteriindikator desuden været på sin plads, så man ikke pludselig løber tør under en præsentation.

Men alt i alt er Targus Bluetooth Laser Mouse en udmærket rejsemus for ham eller hende, der gerne vil slippe for besværlige dongles.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere