Du får sportsskader af Nintendo Wii

Det går forrygende med salget af Nintendo Wii. Men flere mennesker og fjernsyn er kommet til skade efter mødet med den meget interaktive konsol.

Alene i Nordamerika er over 600.000 eksemplarer af Nintendo Wii blevet revet væk fra butikshylderne i løbet af de første otte dage efter lanceringen den 19. november.

Men mens konsollen har succes med sine salgstal, så er det ikke alle, som er lige tilfredse med Nintendo Wii.

Konsollen er yderst interaktiv, og controlleren skal bevæges ganske voldsomt i spillene.

Det giver god motion i forhold til traditionelle og mere stillesiddende computerspil, desværre er der en del, som overvurderer egne evner, og der er allerede rapporter om flere tilfælde af "sportsskader" som følge af for aktivt og engageret spil med konsollen.

Her er et videoklip af nogle amerikanske teenagere, der er kommet til skade efter et lidt for heftigt tennisspil. Det koster et par dybe flænger og muligvis et par brækkede fingre. Det er dog lidt cool, synes de selv, og kalder det "Wii scars".

Ifølge Dailytech er flere fjernsyn også kommet slemt til skade, fordi ivrige spillere har mistet herredømmet over deres controller, som derefter er tordnet ind i tv-skærmen.

Her er et videoklip af en gut, der, heldigt, slipper med et smadre controlleren ind i et bord i stedet for fjernsynet, mens han spiller et tennisspil.

Vi får Nintendo Wii at se herhjemme den 8. december. Måske skulle vi allerede nu begynde at motionere og spænde et sikkerhedsnet ud foran vores fjernsyn?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere