Slut med hedeture for Xbox 360

Der er mindre risiko for, at Xbox 360 overopheder, hvis den fået tilsluttet en ekstern blæser. Intercool vil hive den varme luft ud af konsollen.

Lige siden Xbox 360 kom på gaden i november 2005, er der blevet talt om, at konsollen har en tendens til at blive rigtig varm. Der har også været meldinger om, at flere eksemplarer er overophedet og gået i sort.

Den situation har producenter af eksterne blæsere og kølere luret, og de er nu klar med forskelligt tilbehør, som kan stoppe Xbox’ens hedeture.

Nyko Technologies er klar med Intercooler 360, som sættes fast på konsollen. Herefter sørger den for at trække den varme luft ud af Xbox 360'eren.

Ifølge Nyko Technologies kan temperaturen inden i konsollen sænkes med op mod fem grader. Det er dog ikke nogen melding om, hvor meget Intercooler 360 larmer for at foretage varmereduceringen.

Sikkert er det, at den ikke kræver ekstern strømforsyning, men får sin strøm direkte fra konsollen, skriver Extremetech.com

Intercooler koster 20 dollar, cirka 125 kroner.

Nyko Technologies er ikke det første firma, som udvikler et produkt, der kan få temperaturen ned en Xbox 360.

Tidligere har CoolIT Systems fremvist et vandkølingssystem, der ud over at sænke temperaturen også kan gøre konsollen lydløs.

Læs mere om den historie her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere






Premium
Søstrene Grene skifter Microsoft ud med SAP og rykker for første gang i clouden i stor ERP-transformation: Der er brug for en helt ny tilgang