Rør ikke ved Xbox 360 mens du spiller

Microsofts nye konsol er særdeles følsom, hvis den flyttes lidt under et spil. Der er stor risiko for at få smadret dvd-skiverne.

Indhold

Det siger sig selv, at det ikke er fornuftigt at flytte en konsol, der har en snurrende dvd indenbords.

Men det er alligevel en voldsom medfart dvd-skiverne får, hvis der skubbes lidt til en Xbox 360, mens et spil er i gang.

Dvd-skiverne risikerer at blive smadret, så de ikke længere virker. Det har flere computerspillere erfaret på den hårde måde.

- Det var en ledning, som lå bag konsollen, som jeg skulle have flyttet foran. Derfor løftede jeg op i maskinen, tog ledningen nedunder, og satte boksen ned igen. Så hørte jeg en forfærdelig lyd, og det viste sig, at computerspillet, som var i, havde fået en bred ridse. Jeg nåede kun at spille tre-fire timer i Project Gotham Racing 3, før computerspillet var ødelagt, fortæller nordmanden Pål Eivind Nes til Dagbladet.no.

Problemet er, at dvd-skiven banker sammen med laserhovedet, som skaber en voldsom ridse, hvis Xbox?en tiltes for meget. På hjemmesiden Llamma.com er der en video, der viser, hvor galt det kan gå. Se den her.

Microsoft advarer selv i manualen til Xbox 360 om, at konsollen ikke bør flyttes fra en vertikal til en horisontal position eller omvendt, mens der er en disk i drevet.

På Llamma.com har de fundet en løsning på problemet, men det kræver, at man selv åbner konsollen og piller ved Xbox 360's dvd-drev. Det betyder også, at garantien på den nye konsol ikke længere gælde.

Læs mere på Llamma.com her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere