Designer-mus fra Microsoft

Nu satser Microsoft på mus og tastaturer med anderledes design. Startskuddet er givet med en optisk mus formgivet af den kendte designer Philippe Starck. Vi har prøvet den flotte mus.

Indhold

Det er ikke så tit, man bruger ordet smuk i beskrivelsen af en mus, men det er faktisk ikke helt skævt, når man taler om den nye optiske mus fra Microsoft. Den er nemlig designet af Philippe Starck, og så kan det ikke gå helt galt.

Den sølvfarvede USB-mus er nærmest formet som et halvt svaneæg. Den er 11 centimeter lang og 6,5 centimeter på det bredeste sted. En blå stribe ned gennem musen adskiller højre og venstre museknap, og forrest på musen buler striben op, for her sidder rulleknappen.

Den blå stribe lyser op, når musen er i brug, og det ser ganske flot ud. Musen kan også fås med en orange stribe i stedet.

Optical Mouse by S+ARCK er en elegant og anderledes mus, men vi er ikke imponerede over materialevalget. Vi havde klart foretrukket et letmetal frem for sølvfarvet plastik. Magnesium, aluminium eller titanium havde givet et langt mere eksklusivt udseende.

Microsofts designermus ser godt ud, men metal frem for plastik havde gjort den endnu mere lækker.
Vi har haft lejlighed til at prøve musen, og den ligger glimrende i hånden. Den er for øvrigt ikke større, end at den også passer glimrende til en damehånd af beskeden størrelse.

Musen reagerer hurtigt og præcist, og den er symmetrisk om midteraksen, så den kan bruges lige godt af højre- og venstrehåndede.

Et par kritikpunkter har vi dog. For det første kan man ikke hvile hånden på musen, for så aktiveres den ene af knapperne. For det andet kan fingeren glide på den glatte rulleknap, der ville have godt af et par riller.

Musen kan bruges til computere med Windows 98/ME/2000/XP eller Mac OS X 10.1-10.3. Microsoft Optical Mouse by S+ARCK kommer i butikkerne sidst i august, og den kommer til at koste 399 kroner med moms.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere