Artikel top billede

Microsoft: Sådan hindrer du download af IE8

Microsoft siger, at Internet Explorer 8 vil være bedre end den nuværende version. Alligevel hjælper selskabet dig nu med at hindre automatisk download af browseren.

Microsofts kommende browser, Internet Explorer 8, nærmer sig nu tilsyneladende det stadie, hvor en endelig version er på trapperne.

I et indlæg på den officielle IEBlog skriver Microsoft, at selskabet selv mener, at den nye browser vil være hurtigere, lettere, sikrere og mere pålidelig.

Samtidig firgiver Microsoft dog et toolkit, der hindrer automatisk installation af IE8, som det sker, når der er tale om en software-opdatering af høj prioritet.

"Vi ved, at it-afdelingen i et virksomheds-miljø ofte ønsker at forsinke introduktionen af en ny browser, indtil de har testet kompabiliteten med interne applikationer og sider," skriver Microsoft.

Selskabet frigiver derfor nu et IE8 Blocker Toolkit. Det kommer uden udløbsdato, og kan sættes op til både at køre fra centralt sted eller fra de enkelte maskiner i virksomheden.

IE8 Blocker Toolkit kan hentes her.

Dur dine websider i IE8?

Microsoft har også tidligere opfordret webdesignere og -udviklere til at forberede deres sider til den nye browser.

Efterfølgeren til Internet Explorer 7, der blev frigivet i efteråret 2006, skulle ellers efter Microsofts eget udsagn ikke ødelægge alt for meget af det arbejde, der er optimeret til IE7.

"Vi har gjort en masse i IE8 for at opretholde kompabiliteten med sider, der er designet til Internet Explorer 7, for eksempel med 'compatibility view' og 'compatibility meta tag.' Vi ved dog også godt, at mange it-organisationer stadig ønsker at teste browseren, før den bliver rullet ud," skriver Microsoft på bloggen.

Da den anden betaversion af IE8 blev sendt ud sidste år, røg den straks ind i problemer. Det viste sig nemlig, de en del brugere, der havde installeret XP SP3, ikke efterfølgende kunne afinstallere betaversionen af IE8 igen.

Senere kom browseren i vælten, da Microsoft blev beskyldt for at logge informationer fra brugernes tastetryk i browseren. Microsoft afviste dog, at firmaet skulle logge følsomme informationer i IE 8 til kommercielt brug.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager

SporingsGruppen ApS

Backend-udvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere


Compliance Day 2024: Faret vild i regulativer og direktiver? Få overblik over dem alle

Få et overblik over, hvordan du holder din virksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressourcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

30. oktober 2024 | Læs mere