Harddisk med strøm fra USB 2.0

Freecom har præsenteret sine nyeste eksterne harddiske. I modsætning til tidligere modeller har de nye ikke brug for ekstern strømforsyning. Harddisken trækker den mængde strøm, den skal bruge, direkte fra USB 2.0-porten.

Indhold

FHD-2 PRO er en ny linie af eksterne harddiske fra Freecom. Det er en 2,5" harddisk indbygget i et kompakt kabinet af aluminium, der ikke fylder mere end 12,7 x 7,9 x 1,5 centimeter.

Den største nyhed er, at FHD-2 PRO linjen ikke behøver en ekstern strømforsyning. Den får nemlig strøm gennem USB 2.0-kablet.

Med USB 2.0 kan man i teorien overføre data med en hastighed på op til 60 megabyte i sekundet, men det er nok tvivlsomt, at 2,5" harddisken kan aflevere data så hurtigt. Men det betyder blot, at det i hvertfald ikke er tilslutningen, der er flaskehalsen.

Med harddisken følger der synkroniseringssoftware, så man automatisk kan synkronisere filer mellem harddisken og pc'en. På den måde har man altid den nyeste version af sine dokumenter med sig.

Med i pakken er også True Image backup-programmet fra Acronis. Med True Image kan man skabe almindelige backup af data, men kan også fremstille hele kopier af installationer, så man kan genetablere et helt system, hvis uheldet er ude.

Harddisken fås i tre udgaver. En version på 20 gigabyte til cirka 1.450 kroner, 40 gigabyte til cirka 2.050 kroner samt en udgave på 80 gigabyte til 3.250 kroner. Alle priser er med moms og alle udgaver skulle være klar fra januar 2004.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere