3G-telefoni går i luften på mandag

Fra den 13. oktober kan man købe 3G mobiltelefoner fra teleselskabet 3. Så kan man gå mobilt på nettet med en hastighed på 384 kbit/s.

Indhold

Tredje generations mobiltelefoni kommer til Danmark på mandag den 13. oktober. Da åbner teleselskabet 3 for salget af 3G-mobiltelefoner, der giver hurtig adgang til internettet.

Med en 3G-telefon fra 3 kan man hente data med en hastighed på op til 384 kilobit i sekundet, og man kan sende data med en båndbredde på 64 kilobit i sekundet. Der er ikke ligefrem tale om bredbånd, men hastigheden er mange gange højere end den, man kan opnå med GRPS-telefoner.

Mobiltelefonerne vil kunne bestilles online fra 3's website, men man kan også bestille en telefon i en af 3's butikker eller hos en af de 25 forhandlere i en række elektronik-kæder, som 3 har en aftale med.

Man får ikke en 3G-telefon med i hånden med det samme, men må pænt vente på at få telefonen tilsendt. Det vil ske inden for en måned.

Det mest spændende ved 3G-telefoni er nok muligheden for at modtage levende billeder. Man kan føre videosamtaler med andre brugere af 3's netværk, og man kan få leveret indhold fra blandt andre TV2, MTV, Berlingske Tidende og Superligaen.

3 er det første firma, der tilbyder 3G-telefoni i Danmark, men andre følger efter. Senere vil TDC, Orange og Telia også tilbyde 3G-telefoni.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere