HP går i kødet på Clariion med nyt storage-system

HP vil i flæsket på EMC med en ny storageløsning, som HP selv mener er ganske imponerende.

Computerworld News Service: HP tager kampen op med EMC med selskabets seneste EVA 4400.

Det sker kun uger efter, at HP har meldt, at selskabet planlægger åben konfrontation med rivalerne på det nedre storagemarked.

I en usædvanlig aggressiv tone, meddeler HP, at selskabet udfordrer med "en række imponerende produkter, hvis man sammenlinger EVA 4400 og EMC’s konkurrerende storage-produkter," som det hedder fra selskabet.

Dobbelt så hurtig

Den seneste boks erstatter EVA 4100, som vil blive udafset om cirka et halvt år.

HP bedyrer, at den nye model er dobbelt så hurtig på I/O og på det overordnede gennemløb, og at den med en startpris på 114.000 kroner desuden er 20 procent billigere.

HP har lagt vægt på en Smart Start til Windows, hurtig og automatisk opsætning, både på lokale og fjernbetjente niveauer.

“4400’eren er bedre til at skabe og destruere LUNs (Logical Unit Numbers) og billeder”, siger Kyle Fitz, Storageworks marketingchef hos HP.

Overlegen brugervenlighed

På den virtuelle front fordeler 4400’eren kapacitet til applikationer dynamisk og benytter dynamisk kapacitetsstyring som en slags tynd forholdsregel.

En del af salgsstrategien til brugere, der kører fra 10 til 100 servere, er, at det er nemt at gå til, og at kunderne selv kan reparere 80 procent af komponenterne.

“Tredjepartsundersøgelser har vist at it-medarbejdere bruger op til 75 procent mindre tid på at styre EVA på grund af dens overlegne brugervenlighed i forhold til konkurrerende produkter fra EMC og NetApp”, hævder HP.

Oversat af Alex Zichau Hertz




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere