Det bliver et flyttelæs af de helt store, som skal på plads, når det nye it-center for staten bliver en realitet et sted i hovedstadsområdet indenfor de næste tre år.
2.700 servere skal flyttes til det nye center, og samtidig skal drift og supportopgaver for hele staten løftes, mens over 1.000 medarbejdere samles i en helt ny organisation.
Det er udsigten til den opgave, som får Ejvind Jørgensen, underdirektør i Rambøll Management og formand for Dansk ITs udvalg for offentlig it, til at tvivle på tidsfristen.
"Jeg har svært ved at se, at det kan realiseres, inden for den tidsramme, som man har sat op," siger Ejvind Jørgensen.
Selv om han fuldt ud støtter ideen om at overføre en succes fra de private virksomheder til staten, så mener han, at der er en betydelig forskel.
"Opgaverne i de forskellige ministerier, styrelser og andre statslige institutioner er meget mere varierede end i for eksempel Danske Bank," siger Ejvind Jørgensen.
Han mener også, at sammensmeltningen kan møde modstand forskellige steder i centraladministrationen. Simpelthen fordi forandring ikke altid vækker glæde.
"Det vil møde modstand, også fordi det er en radikal forandring," siger Ejvind Jørgensen.
Stram plan
Lars Frelle-Petersen, der er kontorchef i Den Digitale Taskforce, som har været involveret i forarbejdet til centeret, mener, at planen er realistisk.
"På nogle områder er planen ambitiøs, og på andre områder er den langstrakt," siger Lars Frelle-Petersen.
Han mener, at der er flere faktorer. For eksempel vil en del medarbejdere gerne have overstået omlægningen hurtigt, når først beslutningen er taget.
Lars Frelle-Petersen fortæller, at den fysiske placering af centeret står højt på dagsordenen nu.
"En af de ting, som vi er mest optagede af lige nu, er, at få lokalerne på plads," siger Lars Frelle-Petersen.
Kontorchefen fortæller, at selve opgaven med den fysiske flytning af serverne er omfattende. IBM har regnet på dimensionerne i flytningen, og det er de beregninger, som tidsplanen bygger på.
"Men det tager lang tid at flytte maskinerne," siger Lars Frelle-Petersen.