Artikel top billede

Ifølge Thomas Schnegelsberg, Microsoft Danmark, har produktgruppen accelereret arbejdet med SP1 for at imødkomme efterspørgslen.

Microsoft frigiver service pack til Office 2007 før tid

Service Pack 1 til Microsoft Office 2007 vil allerede næste uge ligge klar til download, oplyser divisionschef Thomas Schnegelsberg. Opdateringen skal dog foretages manuelt.

I næste uge bliver Service Pack 1 (SP1) til Office 2007 frigivet.

Dermed bliver frigivelsen af SP1 en af de få opdateringer fra Microsoft, der kommer før planlagt.

Oprindelig var det nemlig meningen, at opdateringen først ville være klar i første kvartal næste år.

"Indtil for en lille uges tid siden var den officielle plan, at vi ville frigive den i løbet af første kvartal i 2008. Men vi har haft nogle kunder, som har gået og ventet på nogle af de ting, der skulle tilføjes via SP1.

Det har betydet, at produktgruppen i USA har accelereret arbejdet og er blevet færdige væsentlig før tid for at levere den funktionalitet, der efterspørges," siger divisionschef for Office-systemet i Microsoft Danmark, Thomas Schnegelsberg til Computerworld.

Det er dog sparsomt med oplysninger om, hvad opdateringen indeholder, da Microsoft indtil frigivelsesdatoen holder kortene tæt ind til kroppen.

En talskvinde fra Microsoft i USA løftede dog onsdag lidt af sløret, da hun i en mail til Computerworld News Service skrev, at opdateringen fokuserer på stabilitet, performance og sikkerhed.

Samlet opdatering

SP1 er en samlet opdatering til Office 2007. Det er ifølge Thomas Schnegelsberg første gang, at Microsoft leverer en samlet opdatering til Office-pakken.

"Produkterne deler så meget kode og arkitektur og er så integrerede på tværs, at de ikke kan skilles ad. Der er en sammenhæng mellem applikationerne, der ikke var i tidligere versioner af Office.

Derfor frigiver vi denne gang en samlet Service Pack til hele Office-systemet," siger Thomas Schnegelsberg.

De brugere, der ønsker at opgradere til Office 2007 SP1, skal foretage opdateringen mauelt.

"Det her er en Service Pack, og de bliver ikke skubbet ud automatisk til brugerne. Det har noget at gøre med, at vi skelner imellem kritiske opdateringer, der gør, at du sikkerhedsmæssigt er i risikozonen, eller at der er nogle funktionaliteter ved de programmer, du kører, som kræver, at du bliver opgraderet.

Det er mere på operativsystem-niveau," siger Thomas Schnegelsberg, der ikke kan komme i tanker om noget tidspunkt, hvor Microsoft har skubbet noget ud som standard til alle brugere af Office-pakken.

"Når det gælder Office, bestemmer brugerne selv tempoet og hvilke opdateringer, de vil have," siger Thomas Schnegelsberg.

SP1 frigives onsdag 11. december.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere