Højdepunkter fra avisen Computerworld fredag 16. november

Microsoft er it-branchens bedste arbejdsplads Signatursucces i gråzonen Bliver sociale lån den næste net-revolution? Smedegaards it-kur skal bringe A. P. Møller på ret kurs. Digital Sundhed

Microsoft er it-branchens bedste arbejdsplads

Jørgen Bardenfleths Microsoft vandt konkurrencen It-branchens Bedste arbejdspladser 2007. Hvordan gør han? Hvad er Microsofts hemmelighed? Og hvordan kan det være, at danske medarbejdere stortrives i en gigantisk, amerikansk pengemaskine?
(Forside, leder side 2 + 8-16)

Signatursucces i gråzonen

Pludselig rullede den digitale signatur ud med rekordhastighed. Succesen så ud til – endelig – at indfinde sig. Men så satte en klage til datatilsynet en kæp i hjulet på projektet. Genvejen til signatursuccesen er formentlig ulovlig.
(Side 18)

Bliver sociale lån den næste net-revolution?

Internettet har gjort låntagning mellem almindelige mennesker uden om bankerne nemt. Britiske Zopa var først til at lancere en markedsplads for det nye fænomen, der går under navne som peer to peer-lån eller sociale lån.
(Side 20-21)

Er ‘Bedst på Nettet’ nu også bedst på nettet?

De bedste offentlige hjemmesider kåres for syvende år i træk i kappestriden ‘Bedst på Nettet’. Konkurrencen skal udvikle sig på borgernes præmisser, hvis den stadig skal have relevans, mener brugervenligheds­ekspert.
(Side 22-23)

Web 2.0 og voldsom datavækst udfordrer virksomheder

I løbet af de næste fire år vil alverdens virksomheder seksdoble deres datamængder. Samtidig redefinerer web 2.0-teknologier virksomhedernes behov for arkivering.
(Side 25)

Smedegaards it-kur skal bringe A. P. Møller på ret kurs

Ny chef for A. P. Møller vil sandsynligvis ruske op i it-strategien – i hvert fald hvis han gentager sine handlinger fra Carlsberg. Siden Carlsberg bøvlede med it i det svenske datterselskab i 2004, er der sket revolutioner på it-området hos Carlsberg..
(Side 28-29)

Digital Sundhed

Digital Sundhed udkommer som særtillæg sammen med avisen. Denne gang med et overblik over, hvor meget regionerne bruger på sundheds-it. Desuden beskriver Digital Sundhed nye programmer, der henholdsvis forbedrer vagt- og ferieplanlægning på sygehusene og samler samt systematiserer praktiserende lægers patientdata.

Læser du ikke avisen? Klik her for et godt tilbud på Computerworlds ugentlige avis med dybdeborende, perspektiverende og dagsordensættende journalistik ... hvis du vil noget med it.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Business Analyst med flair for test

Københavns Professionshøjskole

Nytænkende og agil IT-projektleder

Netcompany A/S

IT Consultant

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Studentermedhjælper til Toldområdet i stor IT-styrelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere