Artikel top billede

Bliv ringet op, når det passer dig med en ny service fra Citrix.

Ring gratis fra alle dine computerprogrammer

Citrix har integreret telefoni i programmer understøttet af NetScaler og Presentation Server. Servicen kan spare dig penge og besvær, når du trænger til en stemme i den anden ende.

Allerede inden virtualiseringfirmaet Citrix' iForum-konference for alvor går i gang i Las Vegas, USA, har værterne fra Citrix været ude med sine første produktlancering.

EasyCall er selskabets nyeste stolthed, og det er en såkaldt click-to-call service, der går ud på, at en virksomhed kan flytte kundens opmærksomhed fra nettet og ind i telefonrøret ved at lade en nysgerrig bruger køre musen over et genkendeligt telefonnummer i applikationen.

Et pop up vindue dukker op, og den potentielle kunde kan derefter taste sit eget nummer for at blive ringet op af firmaets kundeservice.

Dermed slipper kunden for at ringe til virksomheden med et måske dyrt langdistance opkald, men virksomheden ringer i stedet kunden op.

Virksomheden kan naturligvis også integrere denne service med selskabets computersupport eller en anden forretningskritisk enhed, som derved står telefonisk til rådighed for kunderne eller medarbejderne direkte fra hjemmesiden eller hvilken som helst anden applikation.

Alle applikationer kan bruges til opkald

Med EasyCall integrerer selskabet to nye funktioner til click-to-call teknologien.

Først og fremmest drejer det sig om, at click-to-call funktionen kan anvendes fra alle applikationer, der understøttes af Citrix' NetScaler eller Presentation Server for Microsoft-applikationer. Man slipper dermed for at skulle forbi en hjemmeside for at blive ringet op.

Dernæst tillader Citrix-servicen også, at brugerens telefon kan være mobiltelefonen, VoIP eller fastnettelefonen, da alle telefontyper bliver understøttet af EasyCall.

Google har været på banen

Click-to-call teknologien har været benyttet en del på forskellige hjemmesider, og den blev især diskuteret, da Google forsøgte at integrere den som en del af Google Maps for et års tid siden.

Men søgemaskinemastodonten droppede dog projektet igen.

Google arbejder dog fortsat med teknologien, og et af selskabets fokusområder er, at undgå telefonfis ved, at alle ens venner fjender bliver ringet op af forskellige kundeservice- og teknisk support-medarbejdere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere