Steve Jobs og Bill Gates på samme scene

Bill Gates og Steve Jobs deler scene, når de senere på året skal diskutere den digitale revolutions historie på årets D: All Things Digital-konference.

Besøgende til it-konferencen D: All Things Digital, som afholdes senere på året, får mulighed for at opleve de to største it-kendiser Steve Jobs og Bill Gates på den samme scene.

Apples frontfigur skal nemlig sammen med Microsofts Bill Gates diskutere den digitale revolutions historie på Walls Street Journal’s it-konference om digitale tendenser, som foregår i slutningen af maj.

Både Gates og Job har talt på konferencen tidligere. Men det er første gang, at de på samme tid står på scenen uden forudgående prøver og uden manuskript.

Steve Jobs og Bill Gates har både været bitre rivaler og samarbejdspartnere i løbet af deres respektive karrierer. Derfor vil de have masser at diskutere. Ikke mindst deres syn på underholdningsenheder og dataudstyr.

Ud over de to it-kendiser vil deltagere i konferencen også kunne opleve topchefer fra Google, Cisco og filminstruktøren George Lucas.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere