Næsen i skærmen - et mobilspil tager 28 minutter

Inderne er de mest ivrige mobilspillere i verden. Når en inder først får tændt for mobiltelefonens spil, er han først færdig 39 minutter senere. I snit tager et mobilspil 28 minutter.

Nokia, der med N-Gage satser stort på mobilspil, har spurgt 1.800 mennesker i ialt seks lande om deres vaner inden for spil på mobiltelefonen.

Undersøgelsen viser blandt andet, at de mobile spillere i gennemsnit spiller i 28 minutter, når de kaster sig over spil som Prins of Persia og Tom Clancy’s Splinter Cell.

Inderne er de mest ivrige spillere med et gennemsnit på 39 minutter skarpt forfulgt af amerikanerne med 31 minutter.

Spiller ofte

Det fremgår ikke af meddelsen fra Nokia, hvor stor en del af de adspurgte, der spiller spil på mobiltelefonen, men af dem der gør, spiller 80 procent mindst en gang om ugen, og 34 procent spiller hver dag.

Mens 61 procent spiller, når de er på farten, er der noget overraskende lige så mange, der spiller i hjemmet.

Markedet for mobilspil er i kraftig vækst i disse år, og det er ikke kun televirksomheder som Nokia, der forsøger at tjene penge på området - også spilforlag som Electronic Arts pumper store penge i mobilspil.

Vil være online

Undersøgelsen fra Nokia viser, at 45 procent spiller multiplayerspil på mobiltelefonen mindst en gang om måneden.

Også på dette område lægger Inderne sig i spidsen, for her spiller hele 56 procent multiplayerspil mindst en gang om ugen.

Netop denne type spil spås da også en stor fremtid, fordi brugerne med mobiltelefonen meget let kan få adgang til de forskellige online-universer.

- Undersøgelsen bekræfter, at forbrugerne er på udkig efter næste generation af mobilspil for at kunne tilfredsstille deres spilbehov, udtaler Jaakko Kaidesoja, der er leder af Nokias spil-afdeling.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere