Sony: Ingen snyde-import af Playstation 3

Allerede inden lanceringen af Playstation 3 i USA og Japan, gør Sony det nu klart, at europæerne godt kan glemme drømmen om at importere PS3 fra andre markeder før den europæiske lancering.

I næste måned kan konsolfans i både Japan og USA trykke ”play” på den længe ventede Playstation 3 fra Sony.

Skulle ivrige europæere allerede nu håbe på at få fingrene i PS3 inden den europæiske lancering i marts, kan de godt glemme det, lyder det nu fra Sony.

I sidste uge afgjorde en britisk dommer, at det Taiwanesiske import/eksport firma Lik-Sang ikke må sælge den japanske version af Sonys PSP i Europa.

Den dom danner præcedens, og dermed er det også ulovligt, hvis kreative sjæle skulle forsøge sig med at importere den nye PS3.

- Derfor vil vi bruge hele lovgivningen til at stoppe de forhandlere, der forsøger at gøre det, siger en talsmand fra Sony til BBC.

Han tilføjer, at loven er klar, og at grå import af PS2, PSP eller PS3 til EU er ulovlig, hvis man ikke har tilladelse fra Sony Computer Entertainment Europe (SCEE)

For europæernes eget bedste

Kritikere har dog udtrykt undren over, hvorfor Europa skal vente på den nye spilkonsol. Sonys talsmand siger dog, at det er for spilfansene eget bedste, at man vil forhindre importen forud for selve lanceringen.

- I sidste ende handler det om, at vi prøver på at forhindre, at der bliver solgt hardware til forbrugerne, som ikke lever op til de strenge sikkerhedsstandarder i EU eller England, siger talsmanden til BBC.

Sony forklarer, at de japanske og amerikanske PS3-modeller ikke vil kunne afspille ældre software, der er købt i Europa til de to første versioner af Playstation, ligesom ulovligt importerede PS3’er heller ikke vil kunne afspille Blu-ray film og DVD'er fra Europa.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere