Kort nyt fra it-verdenen

Sirius IT flytter medarbejdere til Hellerup. Pris for DR-netside. Tele2 køber Spring Mobil. Ulands-pc'er klar i første halvår 2007.

Sirius IT flytter medarbejdere til Hellerup

Når Sirius IT overtager nøglerne til firmaet skal de halvfjers ansatte som nu arbejder på Vesterbrogade i København flytte med til Hellerup, så alle Sirius IT’s 140 medarbejdere bliver samlet et sted. Det sker fordi købet af ejendommen i Hellerup var en betingelse som Tietoenator opstillede for at acceptere et salg, fortæller Carsten Boje Møller, der er Vice President i Sirius IT. Samtidig flytter Tietoenators medarbejdere, der nu sidder i Helleup ind i lejemålet på Vesterbrogade, når Sirius IT fraflytter.

Pris for DR-netside

DR har modtaget en pris på Prix Europa-festivalen for hjemmesiden dr.dk/fantastiske, der vandt for bedste indhold. Med prisen følger knap 45.000 kroner. DR vandt forand 22 andre net-produktioner fra hele Europa. Hjemmesiden rummmer omkring 1.000 fortællinger fra danskernes liv, som de selv har kunnet skrive om.

Tele2 køber Spring Mobil

Svenske Tele2 køber 49 procent af aktierne i Spring Mobil og sikrer sig samtidig retten til at købe resten af aktierne i foråret 2009. Spring Mobil ejer en af de fire svenske GSM-licenser og satser alene på fastnet-til-mobil- telefoni for virksomheder med selskabets såkaldte OnePhone-løsning. Tele2 lægger 123 millioner kroner på bordet for hele pakken.

Ulands-pc'er klar i første halvår 2007

De første 100-dollar-pc'er fra Nicholas Negroponte-projeketet "One Laptop Per Child" ventes at rulle af produktions-båndene i løbet af andet kvartal næste år. Apparaterne skal produceres af taiwanske Quanta Computer, der er verdens største producent af bærbare computere. Quanta venter at samle 10 millioner OLPC-computere i løbet af det første år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere