Cybercity: Vores internet-hastigheder er høje nok

Cybercity har ikke tænkt sig at matche TDC's tilbud på otte megabit internet-forbindelser til danskerne uden beregning sommeren over. I stedet vil selskabet satse på permanent lave priser, oplyser selskabet.

Cybercity har ingen planer om at matche TDC's bredbånds-kampagne, som lover gratis at forhøje de danske kunders enkelt megabit forbindelser til otte megabit henover sommeren.

Det fortæller marketingschef hos Cybercity Henrik Skov.

I stedet vil firmaet satse på prisnedsættelser, som skal gøre det attraktivt for kunderne at få de høje forbindelser til en permanent lavere pris.

Går efter 512 Kbit/s

- Hovedparten af de produkter, som vi sælger, ligger på 512 Kbit/s og nedefter. Vi har rigtigt mange kunder, som føler, at det dækker deres behov tilstrækkeligt, siger Henrik Skov.

Markedschefen mener, at det ikke er de helt store bredbåndsforbindelser, som driver markedet i øjeblikket.

Alligevel kommer internetfirmaet dog selv med en række løsninger, hvor kunderne tilbydes hurtigere bredbåndsforbindelser i løbet af efteråret, fortæller markedsdirektøren.

- Jeg kan ikke løfte sløret for indholdet, men vi vil komme med et produkt, som sikrer, at den pris man betaler, kan fastholdes efter kampagnen løber ud, siger Henrik Skov.

50 Mbit/s til efteråret

Modsat Cybercity tror TDC på behovet for de store forbindelser.

I sidste uge fortalte Gert Rieder, direktør for TDC Privat, til Computerworld, at han mener, at behovet for de store hastigheder er stigende. Samtidig afslørede han, at TDC vil tilbyde hastigheder op til 50 mbit/s i løbet af efteråret.

Alligevel holder Cybercitys Henrik skov fast i, at de fleste kunder er godt tilfredse med 512 Kbit/s eller mindre.

- Det er vigtigt at understrege, at man ikke har behov for en otte megabit forbindelse til at surfe eller læse email, siger Henrik Skov.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere