Kort nyt fra it-verdenen

Contest har fået guld. Mamut og Dell samarbejder i Skandinavien. Alcatel, HP og Microsoft i globalt IP-TV-samarbejde. Drastisk fald af downloads til Qtek.

Contest har fået guld

It-virksomheden Contest i Herlev nordvest for København er netop blevet udnævnt til Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er Microsofts højeste partnergrad. I forvejen har Contest partnercertificeringer fra Citrix, HP og Secure Computing, hvor de i øvrigt også er guld-partner.

Mamut og Dell samarbejder i Skandinavien

Mamut og Dell indgår et Skandinavisk samarbejde om at tilbyde administrative forretningssystemer der dækker både software- og hardwarebehovet hos mindre virksomheder i Danmark, Sverige og Norge. Samarbejdet omfatter fælles markedsførings- og salgsaktiviteter.

Alcatel, HP og Microsoft i globalt IP-TV-samarbejde

Alcatel og Microsoft har underskrevet en aftale med HP om udvikling og leverance af serverløsninger til Triple Play (internetadgang, telefoni og tv) og ip-tv-investeringer hos teleselskaber og operatører. Fremover vil de tre teknologi-producenter samarbejde om udvikling af systemer til Triple Play-tjenester.

Drastisk fald af downloads til Qtek

Siden udgangen af april måned har Qtek-brugere ikke frit kunnet downloade ROM-versioner og manualer fra mywindowsmobile.dk og det har betydet en drastisk nedgang i antallet fra 10.000 til kun 2.500 downloads pr. måned. Initiativet er et forsøg fra Dangaard Telecoms side på at reducere mængden af parallelt importerede Qtek-ejeres brug af download-faciliteten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere