Konsulenthus vokser på .Net-fokus

Koncentreret fokus på projekter udviklet i Microsoft-teknologien .Net er hovedårsagen til et markant forbedret resultat i konsulenthuset Commentor.

En strategi de sidste par år om at fokusere på Microsoftforretningen med særligt fokus på .Net-teknologien har været givtig for konsulenthuset Commentor.

Omsætningen er gået frem med 30 procent, mens resultatet før skat er steget med 300 procent.

- Vi har været med på .Net-vognen siden starten, og nu kan vi mærke, at det tager fart. Timingen er fin for os, fordi nu har vi ekspertisen i huset, siger Jørn Floor Andersen, administrerende direktør for og medejer af Commentor.

Mobile løsninger i samarbejde med Microsoft og baseret på styresystemet Windows Mobile er også på menuen hos Commentor.

PDA-baserede løsninger

Commentor Fleet Suite omfatter en stribe PDA-baserede løsninger som for eksempel holder styr på kørselsregnskabet, styrer opgaver og optimerer ruter for det udfarende personale.

- I flere af vores produkter laver vi løsninger, der gør allerede kendte funktioner mere brugervenlige som for eksempel telefon, GPS, SMS og e-mail på PDA'en, siger Jørn Floor Andersen.

Konkurrenterne til det i dag 15 mand store firma er eksempelvis Handstep, når det gælder de mobile løsninger og på konsulentsiden er det sværvægtere som Tietoenator og WM-data.

- Og så en underskov af mindre firmaer som os selv, siger Commentor-direktøren.

Han ejer Commentor ligeligt sammen med Jim Christensen og Ole Hedegaard, og de tre forventer, at resultatet i indeværende bliver bedre end det foregående års.




IT-JOB

Vive - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Erfaren datamanager med registerkompetencer

Netcompany A/S

IT Manager

Netcompany A/S

Software Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere