Artikel top billede

SAP sætter turbo på sin copilot: Se de nye funktioner

ERP-selskabet fortsætter i AI-sporet og opgraderer storsatsningen Joule, som SAP’s copilot hedder.

Tyske SAP fortsætter med at satse tungt på kunstig intelligens, ligesom en del aktører i branchen gør i disse år.

Derfor opgraderer SAP nu selskabets AI-bot, Joule, med en række nye funktioner.

Det sker i forbindelse med SAP’s TechEd-konference.

Blandt funktionerne, der supplerer og udvider AI-assistenten, er nye AI-agenter, som har skræddersyede evner til at løse komplekse tværfaglige opgaver. Dertil kommer SAP Knowledge Graph, som skal give bedre udnyttelse af SAP-data.

“SAP er verdens betroede innovationspartner, der skaber reelle forretningsresultater, og dagens nyheder hjælper vores virksomhedskunder med at udnytte og omdanne styrken i AI, forretningsdata og nye løsninger til professionelle udviklere til en katalysator for vækst,” siger Muhammad Alam, produktingeniør og medlem af SAPs direktion, i en meddelelse og fortsætter:

“Med udgangspunkt i SAP’s uovertrufne forretnings- og teknologiekspertise skaber de AI-innovationer, vi annoncerer på TechEd, et nyt partnerskab mellem mennesker og AI, som kan transformere moderne forretningers landskab.”

Med disse agenter kan Joule nu understøtte 80 procent af de mest udførte forretningsopgaver i SAP og er nu dybere integreret i SAP’s software, meddeler ERP-giganten selv.

Joule er nu også generelt tilgængelig i SAP S/4HANA Cloud Private Edition.

Nu understøtter Joule blandt andet projektledelsesstøtte, Master Data Governance og Hybrid sourcing i Advanced Available-to-Promise (ATP).

  • Projektledelsesstøtte: Forenkling af projektstyringsopgaver gennem navigation og transaktionshåndtering.

  • Master Data Governance: Giver en oversigt over ændringer ved hjælp af naturligt sprog, hvilket øger gennemsigtigheden af ​​ændringer for kode-reviewere.

  • Hybrid sourcing i Advanced Available-to-Promise (ATP): Giver nye metoder og oplysninger vedrørende krav til givne salgsordrer ved at give overblik over både interne og eksterne leverandører til en given opgave.
Joule blev annonceret i september sidste år. Efter en periode, hvor selskaber som Salesforce, Microsoft, Google og flere andre havde annonceret digitale AI-assistenter.