Yahoo søger i betalt indhold

Søgemaskinen Yahoo tester en ny tjeneste, der gør det muligt at søge efter indhold på hjemmesider, der ellers kræver, at man er betalende abonnent. Den type information spiller en stor rolle på nettet, men kan i dag ikke findes af søgemaskinerne.

Nettet bugner af information, men meget af det er lukket land for søgemaskinerne, fordi adgangen kræver, at man er betalende abonnent.

Det vil Yahoo forsøge at ændre med en ny tjeneste, hvor man får adgang til at søge i syv betalings-sites gennem Yahoo. Det skriver Reuters.

Siderne tæller i første omgang blandt andre Financial Times, The Wall Street Journal og Association of Computing Machinery. Indtil videre er tjenesten kun tilgængelig i Storbritannien og USA.

Yahoo-brugere kan tilføje siderne til deres præferencer og vælge at søge eksklusivt i indholdet eller få det blandet med andre søgeresultater fra nettet. Det kræver, at man er abonnent de pågældende steder for at se indholdet.

Søgningerne frembringer ikke annoncer, fordi Yahoo mere ser det som en måde at skabe forspring til konkurrenterne og få loyale brugere.

Allerede sidste år lancerede Yahoo et initiativ, der skal forsøge at indeksere de billioner af sider, som findes i offentlige databaser, men ikke umiddelbart er tilgængelig for søgemaskiner.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Serverdrift-specialist til Team Planning Tools

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Business Analyst til samfundskritiske IT-projekter

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Ledende domænearkitekt til Moms Domæne-arkitekturteam

Blue Water Shipping A/S

Senior Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere