Oracle-center til Danmark efter jobflugt

Oracle har valgt at flytte sit nordiske salgscenter fra Irland hjem til Ballerup i håbet om bedre at kunne tiltrække og fastholde medarbejdere. Op mod 30 nye medarbejdere skal ansættes i Ballerup i et frontalangreb på konkurrenten Microsoft.

Besvær med at fastholde medarbejdere har fået Oracle til at flytte sit nordiske salgscenter hjem til Ballerup fra Dublin i Irland, hvor det har ligget de seneste knap syv år.

Salgscenteret arbejder med salg af Oracle-produkter til små og mellemstore virksomheder (SMV) og skal gennem opsøgende telefonsalg skaffe kunder til Oracles partnere.

- Det tager cirka seks måneder at uddanne en dygtig salgsrepræsentant, og vi har simpelthen haft problemer med at have folk til at blive længe nok. Det her handler om at tiltrække og fastholde folk, og det, tror vi, kan lykkes ved at have folk tættere på markedet, siger administrerende direktør Stig Jørgensen.

Afdelingen bliver ikke bare flyttet til Ballerup, men samtidig fordoblet.

Den vil fra begyndelsen bestå op af op mod 40 personer, hvoraf helt op mod 30 skal nyansættes, mens resten følger med fra Dublin. Oracle har i forvejen omkring 250 ansatte i Danmark.

Der bliver dermed tale om ekstra satsning på markedet for små og mellemstore virksomheder med hovedvægt på salg af databaser og applikationsservere.

- Vi har fået en hel række nye produkter, der passer ind i det marked, og vi ser muligheden for at øge konkurrencen direkte mod Microsoft, siger Stig Jørgensen.

Karina Buch bliver direktør for det nye center efter nogle år på posten som teknologidirektør for Oracle i Danmark.

Selvom salget foregår fra Oracles salgscenter, vil alle produkter fortsat blive leveret af partnerne i de nordiske lande.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Underdirektør til gældsområdet

A/S Bryggeriet Vestfyen

IT-Architect /Administrator

Arbejdernes Landsbank

Data Engineer til Dataplatform
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere