Artikel top billede

Streaming: Flere lejemordere på vej fra John Wick-universet

Amazon Prime’s nye spin-off serie ”The Continental” foregår 40 år før de populære actionfilm og byder blandt andet på gensyn med plagede Mel Gibson.

Keanu Reeves er en usædvanligt flittig skuespiller og særlig kendt for sin rolle som Neo i Matrix samt som iskold lejemorder og bærende kraft i John Wick-filmene.

I filmene spiller den verdensomspændende hotelkæde The Continental en nøglerolle, og det er også titlen på den nye miniserie fra Amazon Prime – men her er Keanu Reeves af gode grunde ikke er med.

Miniserien tager nemlig udgangspunkt i 1970’ernes New York, hvor vi følger den unge Winston Scott (Colin Woodell), der i filmene – 40 år senere – spiller en vigtig rolle som hotelbestyrer og ven af John Wick.

Seriens fulde titel er “The Continental: From the World of John Wick” og handler om de lidt usædvanlige hoteller, hvor kriminelle og lejemordere har helle og hverken må dræbe eller kæmpe mod hinanden.

Scott forsøger at bekæmpe sin fortid, samtidig med at han forsøger at overtage det hotel i New York der senere skal blive hans.

Traileren peger da også i retning af, at det bliver en hård omgang for Winston og hans kumpaner, der skal igennem masser af nævekampe og skyderier - så det skal nok blive en fornøjelig omgang.

For, som hovedpersonen blandt andet siger undervejs: ”We need guns. Lots of guns.”

I miniserien bestyres hotellet for øvrigt af Cormac O'Connor i skikkelse af Mel Gibson, som man ellers ikke har set voldsomt meget til de seneste 10-12 år, da han reelt har været blacklistet i Hollywood efter en stribe kontroversielle udtalelser, misbrugsproblemer og mildest talt uheldige episoder.

Så måske er han ved at blive taget til nåde igen.

Der vil udkomme i alt tre episoder på 90 minutter hver, og i skrivende stund kan de første to streames på Amazon Prime.