Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Denne pc-skærm kan du tage med i tasken og stille op til præsentation eller film

Har du har brug for en transportabel pc-skærm til præsentationer på jobbet – eller måske blot til hjemmehygge? Denne nye 16”-skærm har enkle tilslutninger og er nem at tage med sig.

Af Natasja Broström, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En ekstra pc-skærm kan være ganske rar at have, hvad enten du laver præsentationer ude hos kunder eller vil nyde underholdning, for eksempel en god sommerfilm, med familien. Med Philips nye, transportable 16B1P3302 får du mulighed for det meste.

Philips-skærmen er en kompakt hybrid med de funktioner, der gør det nemt at være produktiv på arbejdet, uanset om du søger en strømlinet visning til kontor-pc’en, en præsentation for flere deltagere, arbejder på distancen eller vil være mobil.

Bøjelige kabler til tasken

16B1P3302 har en LED-skærm af IPS-typen i foldbart design, og det vendbare USB-netkabel skulle være blødt og bøjeligt, så det passer i enhver taske. Takket være IPS-teknologien er der betragtningsvinkler på 178°/178°, så indhold kan ses fra næsten alle vinkler.

Du får full HD-opløsning (1920 x 1080 pixel) i 16:9-format, og skærmarealet kan udvides ved at koble endnu en transportabel skærm på med USB-A DisplayLink. Praktisk ved professionelle præsentationer.

Også film på teenageværelset

Ud over professionel anvendelse kan 16B1P3302 fornøje familien i stuen, sommerhuset eller på teenageværelset. Skærmen har SmartImage-teknologi og skulle give levende farver, skarpe detaljer og rig kontrast.

Type C- og Type A-stik gør det muligt at hive video i høj opløsning over fra brugernes smartphone og bærbare computer.

Philips 16B1P3302 er på markedet nu til en pris på 1779 kroner.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

ITSM-koordinator

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalist til PMO

Politiets Efterretningstjeneste

Udviklingsorienteret Service Level Manager til PET
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere