Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ekstreme bærbare SSD'er fra Western Digital - lynhurtige diske til tasken

SanDisk Extreme og SanDisk Extreme Pro er op til dobbelt så hurtige som deres forgængere og designet til at blive taget med overalt.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I dag lancerer Western Digital to nye SanDisk bærbare SSD'er med næsten dobbelt så høj hastighed som tidligere generationer. SanDisk Extreme og SanDisk Extreme Pro er specielt bygget til at holde trit med nutidens billeder i høj kvalitet - hver dag tager både professionelle fotografer og entusiaster billeder, der fanger livets øjeblik, og de har brug for pålidelige, hurtige løsninger, der er nemme at tage med sig.

Med en kapacitet på op til 2 TB kan de nye enheder flytte både 4K- og 8K-videoer på et splitsekund. Flagskibet SanDisk Extreme Pro SSD har et aluminiumskabinet, der er lavet til at holde sig køligt under høje arbejdsbelastninger, og et holdbart silikoneskal for højere holdbarhed. Indholdet er beskyttet med adgangskode og 256-bit AES-hardwarekryptering.

"Når hvert sekund tæller, har jeg brug for hurtige og kraftfulde løsninger, der arbejder lige så effektivt, som jeg gør. Jeg bruger SanDisk for at kunne udnytte min kreativitet fuldt ud. Som professionel filmskaber og fotograf er hastighed altafgørende, og jeg ved, at jeg kan få arbejdet udført mere effektivt med SanDisk's SSD - og at jeg ikke behøver at bekymre mig om at løbe tør for hukommelse", siger Tyler Stableford, medlem af SanDisk Extreme Team.

Robust og kraftfuld ydeevne

De nye SSD'er fra SanDisk er designet ud fra professionelle behov og kan derfor håndtere de mest krævende opgaver. Uanset, om du er hjemme, på kontoret, i studiet eller ude i marken, er SanDisk Extreme et fremragende valg for den, der har brug for meget hukommelse og en holdbar og hurtig enhed. SanDisk Extreme PRO er designet til den professionelle, der kræver pålidelig performance og kan tages med overalt.

SanDisk Extreme SSD. SanDisk Extreme SSD.

"For vores kunder er livet i sig selv et eventyr, og de stoler på, at vi konstant utvikler og forbedrer vores produktportefølje, når det kommer til at levere kraftfulde løsninger til både forbrugere og professionelle. Professionelle fotografer overalt i verden stoler på SanDisk-mærket, og derfor er vores nye SSD'er bygget til at kunne yde på det højeste niveau. Nu er hastigheden endnu hurtigere ved hjælp af den nyeste NVMe-teknologi, og enhederne er bygget af robuste materialer for at være i stand til at tage de bedste billeder og håndtere de mest krævende opgaver", siger Brian Pridgeon, Marketing Manager for Consumer Solutions hos Western Digital.

Nøglefunktioner i SanDisk Extreme Portable SSD:

- NVMe solid state-ydeevne med op til 1050 MB/s ** læsehastighed og op til 1000 MB s ** skrivehastighed i en bærbar SSD med høj kapacitet - perfekt til at oprette og gemme indhold og tage fantastiske billeder.
- Op til to meter faldbeskyttelse og IP55 støv- og vandmodstand for øget holdbarhed.
- Slidstærkt silikoneskal til førsteklasses følelse og ekstra beskyttelse af enhedens yderside.
- Beskytter privat indhold med adgangskodebeskyttelse og opgradering til 256-bit AES-hardwarekryptering.

Nøglefunktioner i SanDisk Extreme PRO bærbar SSD:

- Spar tid på lagring og overførsel af data med den kraftfulde NVMe solid state-ydeevne med op til 2000 MB / s ** læse- og printehastigheder.
- Slidstærkt aluminiumschassis med kølefunktion, der leverer højere langvarige hastigheder i bærbart format.
- Op til to meters beskyttelse og IP55-klassificering gør enheden holdbar nok til at tage med på virkelige eventyr. Enhedens aluminiumchassis og silikoneskal giver en førsteklasses fornemmelse samt ekstra beskyttelse.
- Beskytter privat indhold med adgangskodebeskyttelse og opgradering til 256-bit AES-hardwarekryptering.

For øget sikkerhed og ro i sindet kan den praktiske hageslynge fastgører enhederne i rygsækken eller i en bæltestrop. De nye SSD'er er kompatible med PC og Mac. Udover at flytte indhold lader de også brugeren at sikkerhedskopiere indhold på en nem måde, da de er kompatible med flere forskellige smartphones, der bruger USB-C.

Priser og tilgængelighed:

SanDisk Extreme og SanDisk Extreme PRO bærbare SSD'er leveres med fem års begrænset garanti og er nu tilgængelige i Western Digital Store og hos udvalgte webshops og forhandlere. SanDisk Extreme SSD fås i 500 GB til omkring 700 kroner og 1 TB til omkring 1.500 kroner og forventes at komme i 2 TB senere på året. SanDisk Extreme PRO fås i 2 TB til omkring 2.150 kroner forventes at komme i 1 TB senere på året.

https://www.altomdata.dk/ssder-stortest-lynhurtige-drev-er-billigere-end-nogensinde/




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere