Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Backup-komet på vej med nye funktioner til Office 365

En af de hurtigst voksende leverandører inden for professionel backup er Veeam, som nu varmer op til en række opgraderinger, blandt andet til Office 365-data.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Backup er vigtigere end nogen sinde. Verden har det seneste par år set en række voldsomme ransomware-angreb, hvor virksomheder har mistet adgang til deres data. Derfor er et af de mest dynamiske markeder lige nu professionel backup. Veeam er blandt de selskaber, som vokser stærkest i segmentet på globalt plan. Blandt andet har Veeam styrket sin position i Office 365-miljøer, og nye funktioner er på vej i løbet af 2021, oplyser selskabet.

I slutningen af sidste år blev Veeam backup for Microsoft Office 365 v5 lanceret. Ifølge selskabet er det den mest udbredte backup-løsning på verdensplan – og det hurtigst voksende af Veeams produkter med en vækst på 222 procent i de seneste to år.

Ny selvbetjeningsportal

I løbet af andet halvår i år lancerer backup-specialisten v6-versionen af Veeam back-up til Office 365 med en ny self service-portal og med integration til Azure Archive og AWS S3 Glacier. Desuden vil der komme en ny Office 365 Backup Copy to Azure Archive og AWS Amazon S3 Glacier, oplyses det.

Veeam udvikler også til andre platforme. Og blandt nyhederne i det kommende halvår bliver Veeam Repository Integration til Kasten K10 for Kubernetes samt Veeam Platform cloud-native backup og gendannelse.

“Vi innoverer løbende, og vi ved, at kunderne ønsker at beskytte deres data på tværs af flere miljøer, og med Veeams single-platform hjælper vi vores fællesskab med at sikre, at hvert stykke data, hver arbejdsbyrde, er sikker og sikret uanset, hvor de bor,” udtaler Danny Allan, CTO & SVP for produktstrategien hos Veeam, i forbindelse med den årlige Veeam ON-konference, som netop er blevet afviklet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere