Yahoo hæver til en gigabyte gratis mailplads

Internetselskabet Yahoo går konkurrenten Google i bedene og stiller en gigabyte gratis plads til rådighed for brugerne af selskabets webmail-tjeneste. Analytiker mener, at udvidelsen af den gratis postkasse giver Yahoo gode kort på hånden i kampen mod Google og Microsoft.

Internetselskabet Yahoo udvider igen størrelsen på sin gratis mailboks for at holde trit med konkurrenterne.

Denne gang firedobler Yahoo størrelsen, så brugerne får en gigabyte gratis plads stillet til rådighed for hver e-mail-konto.

Det er tredje gang på kun ni måneder at Yahoo udvider kapaciteten på selskabets webmail-tjeneste.

Kommer snart

Ifølge Brad Garlinghouse, vicedirektør for Yahoos kommunikationsprodukter, kan Yahoo Mail-brugere verden over se frem til de markant større mailbokse i slutningen af april og begyndelsen af maj.

Dermed kan Yahoo tilbyde kunderne mere plads end konkurrenten Microsofts Hotmail-tjeneste og matche Googles Gmail-tilbud.

Ifølge Charlene Li, anlytiker hos Forrester Research, kan Yahoos udvidelse af den gratis mailboks få stor betydning i kampen om webmail-kunderne.

- De tre store indgange til Yahoo er hjemmesiden, My Yahoo og Yahoos postsystem, siger hun.

Googles præsentation af Gmail-tilbuddet i marts sidste år satte gang i et kapløb mellem verdens største gratis webmail-services om, hvem der kan tilbyde kunder mest gratis plads.

Da Gmail-ideen blev præsenteret kunne Microsofts Hotmail samt Yahoo kun tilbyde brugerne henholdsvis to og fire megabyte gratis til e-mailplads.

Gmail testes fortsat

Siden har Yahoo udvidet den gratis kapacitet til først 100 megabyte, så 250 megabyte, og nu altså en gigabyte per konto, mens Hotmail også har hævet sin gratis kapacitet.

Selvom det nu er et år siden, at Google lancerede Gmail, testes tjenesten fortsat, og den er ikke tilgængelig for alle brugere, men kun via invitationer og tilfældige tilbud på Google.com hjemmesiden.

Ifølge Charlene Li giver Yahoos lancering af den firedoblede plads i inboksen, internetselskabet gode kort på hånden i kampen mod Google. Hun mener, at Yahoo dermed har elimineret truslen fra Googles endelige lancering af Gmail-tjenesten til samtlige brugere.

Lycos og Spymac er også på banen med konkurrerende tilbud, mens der findes en række kommercielle mail-selskaber, der tilbyder en gigabyte lagerplads.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere