Briter overtrumfer Bonos Hitman-bud

Det engelske spilforlag SCI Entertainment Group har overtrumfet det tilbud, som U2-forsanger Bono og Co. i selskabet Elevation Partners i går afgav på spilselskabet Eidos. Det nye bud kan føre til en budkrig om Eidos, der ejer det danske spilfirma IO Interactive, som står bag Hitman-spillene.

Det engelske spilforlag SCI Entertainment Group overbyder U2-forsanger Bono og resten af selskabet Elevation Partners i kampen om det engelske spilfirma Eidos, skriver Wall Street Journal.

Elevation Partners bød i går 411 millioner kroner for aktierne i Eidos, der sidste år i marts købte det danske spilfirma bag Hitman-spillene, IO Interactive, for en kvart milliard kroner.

Ifølge Wall Street Journal løb Elevation Partners samlede købstilbud op på i alt 769 millioner kroner for Eidos.

Det bud overtrumfer SCI Entertainment Group, Englands største spilforlag, nu med et bud på 814 millioner kroner.

Samtidig vil selskabet skyde 650 millioner kroner ind i kriseramte Eidos for at få selskabet på ret køl igen, hvis aktionærne takker ja til SCI's tilbud.

Eidos har i længere tid været i krise. Alene i første halvdel af indeværende regnskabsår tabte selskabet 290 millioner kroner.

Det nye bud kan føre til en budkrig om det engelske spilfirma, der er bedst kendt for Tomb Raider-spillene, og som har været på udkig efter en køber det seneste år.

Elevation Partners har ingen kommentarer til den seneste udvikling. SCI afventer situationen, og Eidos ser med interesse på det nye tilbud

Elevation Partners blev etableret sidste år for at investere i firmaer inden for underholdning og medier. Blandt ejerne er, udover Bono, Apples tidligere finanschef Fred Andersen og John Riccitiello, tidligere topchef for Electronic Arts.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere