Rekordresultat til Simcorp

Aktionærer i børsnoterede Simcorp har de seneste fire måneder set deres aktie blive mere og mere gylden. Simcorp skuffer ikke. Dagens regnskab er koncernens hidtil bedste. Og aktien fortsætter forvandlingen fra papir til guld.

Børsnoterede Simcorp føjer med regnskabet for 2004 et historisk kapitel til kommende værker om selskabet.

Resultat før finansielle poster (EBIT) er næsten fordoblet fra 63 millioner kroner i 2003 til 123 millioner i 2004.

Efter et enkelt dyk på små syv millioner kroner i omsætning fra 2002 til 2003 er også udviklingen i omsætningen tilbage på sporet.

Omsætningen for 2004 ender på 610 millioner kroner, hvilket er koncernens højeste omsætning hidtil og en vækst på 18 procent i forhold til året før.

Forgylder aktionærer

Simcorp har i 2004 internationalt opnået en større geografisk udbredelse i kundekredsen med støre ordre i en række nordeuropæiske lande samt Singapore og de Forenede Arabiske Emirater.

Væsentligste motor i omsætningen er salg af Simcorps hovedprodukt, Simcorp Dimension, som selskabet selv udvikler på og markedsfører.

Simcorp A/S Årsregnskab
Millioner kroner20042003
Omsætning610515
Resultat af primær drift (EBIT)12363
Resultat før skat 12973
Resultat9447
Egenkapital541452
Antal ansatte519526
Systemet tegner sig for 95 procent af selskabets samlede indtægter.

Simcorp Dimension benyttes af finansielle virksomheder og større selskaber til forvaltning af aktier, obligationer og andre finansielle aktiver og passiver.

Aktiemarkedet har i nogen tid forberedt sig på et godt regnskab fra Simcorp, som alligevel i høj grad har formået at overraske positivt.

1. november lå aktien i kurs 260, til morgen i kurs 470 og i eftermiddag, efter offentliggørelsen af regnskabet, var kursen steget med yderligere 2,5 procent til kurs 482.

Investorer, der har satset på papiret fra Simcorp, har således forrentet investeringen med mere end 80 procent siden begyndelsen af november 2004.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere