Medejer af E-billetter konkurs

Parken Sport & Entertainments medinvestor i billetbureauet E-billetter, Investeringsselskabet af 2004, der tidligere hed 4 JBJ Invest, er gået konkurs på baggrund af et udestående på 20 millioner kroner med Amagerbanken. Dermed er en 45 procent aktiepost i E-billetter sat til salg.

Amagerbanken har trukket stikket ud for Parken Sport & Entertainments medinvestor i E-billetter, Investeringsselskabet af 2004.

Selskabet er blevet erklæret konkurs efter at være trukket i Sø- og Handelsretten med krav om betaling af 20 millioner kroner.

Investeringsselskabet vil for nogle bedre være kendt som 4 JBJ Invest. Selskabet fik sit mere anonyme navn i juli måned sidste år.

45 procent til salg
Parken Sport & Entertainment sidder på 55 procent af aktierne i E-billetter og dermed den bestemmende indflydelse i selskabet.

De sidste 45 procent aktier i E-billetter kontrollerer konkursboet efter Investeringsselskabet af 2004.

Den post er nu til salg, oplyser kurator i konkursboet.

- Kommer der en køber forbi med et spændende tilbud i morgen, så ser vi på det, siger advokat Henrik Sjørslev fra advokatfirmaet Nordia.

Advokat Henrik Sjørslev repræsenterer Amagerbanken, der som største kreditor har peget på ham til at få værdierne frem i boet.

Bedre pris ved modning

Advokaten har forhåndskendskab til E-billetter og vurderer, at værdien af E-billetter er "ganske betragtelig".

Men han mener også, at der kan være god grund til at lade selskabet modne i en tid.

- Der er en værdi, der bliver højere og tydeligere i de år som går. Så varer det to, tre eller fem år før køber kommer, så venter vi også den tid, siger Henrik Sjørslev.

E-billetter har ellers haft røde tal på bundlinien siden etableringen i 2001. I november måned blev en noget udhulet egenkapital tilført ekstra tre millioner kroner.

Banken i kontrol

Forhåndskendskabet har Henrik Sjørslev efter i et halvt års tid at have siddet i bestyrelsen for E-billetter på vegne af Amagerbanken.

Banken tog sidste år kontrol over aktierne, der lå som pant, og satte Investeringsselskabet af 2004's repræsentant i bestyrelsen, Joacim Bruus-Jensen, uden for døren.

Bag Investeringsselskabet af 2004 står familien Bruus-Jensen, hvis familiemedlemmer har investeret i et ganske betragteligt antal selskaber inden for blandt andet it og ejendomme.

Computerworld har været i kontakt med Joacim Bruus-Jensen, der personligt har siddet på 20 procent af aktiekapitalen.

Han sad indtil konkursen i bestyrelsen og som administrerende direktør i selskabet, men har ingen kommentarer til konkursen, fastslår han overfor Computerworld Online.

Underskud på stribe

Investeringsselskabet besad også indtil godt en måned før konkursen en 50 procent aktiepost i Kibsgaard, der ligger i Skovlunde.

Kibsgaard havde i en årrække en god forretning blandt andet med at fremstille små skilte med firmalogoer til mobiltelefoner og leverede i 2000 det seneste overskud, som var 33 millioner kroner før skat.

De efterfølgende år har der imidlertid været røde tal på bundlinjen, og medarbejderstyrken er ifølge regnskaberne halveret i perioden 2000 til 2003.

Investeringsselskabet af 2004, tidligere 4 JBJ Invest, har som koncern haft underskud på samlet over 50 millioner kroner i de seneste tre aflagte regnskaber for 2001, 2002 og 2003.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere