Danmarks helt centrale styrelse, når det kommer til det offentlige it-landskab, skifter endnu en gang ud i topledelsen.
Det sker efter, at vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen Signe Caspersen efter under to år har valgt at skifte til en stilling i Økonomistyrelsen
Det betyder, at Digitaliseringsstyrelsen nu er gået på jagt efter en ny vicedirektør og medlem af den øverste direktion.
Ifølge Digitaliseringsstyrelsen direktør, Tanja Franck, er det Signe Caspersens egen beslutning at skifte til Økonomistyrelsen.
"Stort tilykke - selvom vi jo meget gerne havde beholdt dig. Og ja - Signes stilling bliver snart slået op, så hold øje med den. Super spændende og vigtige opgaver," har Tanja Francks således kommenterede på et Linked-opslag fra Sige Caspersen.
Der er frist for ansøgning til stillingen som vicedirektør allerede 3. oktober om bare 20 dage.
Stor udskiftning i direktionen
Det er kun lidt over et halvt år siden, at Digitaliseringsstyrelsen skiftede ud på den øverste post i styrelsen.
Her afløste Tanja Franck tidligere direktør Rikke Zeberg, der havde siddet på posten siden 2017.
Direktionen inkluderer derudover Adam Lebech, der også kom til Digitaliseringsstyrelsen i 2017.
På Linkedin har Adam Lebech da også gjort en vis reklame for muligheden for at kunne blive hans nye kollega.
"Jobbet giver en enestående mulighed for at være med til at sætte retning for den digitale udvikling og den digitale infrastruktur i den offentlige sektor i Danmark," skriver han.
Sådan er lønrammen
Den nye vicedirektør får sammen med Adam Lebech og Tanja Franck ansvaret for omkring 300 medarbejdere og derudover ledelsesansvar for mellem syv og ni kontorchefer og teamledere, fremgår det af stillingsopslaget.
Her kan man også læse, at stillingen er klassificeret i lønramme 38 svarende til en grundløn på knap 55.000 kroner. Derudover komme de tillæg, engangsvederlag og resultatløn, man som leder i staten kan forhandle sig til.
For at lande stillingen som vicedirektør hos Digitaliseringsstyrelsen er det en forudsætning, at den pågældende kan opnå en sikkerhedsgodkendelse via PET-graden 'hemmeligt'.