Artikel top billede

BEC vil fordoble udtrædelsesomkostninger: Kunder skal betale regninger i fem år efter de har forladt selskabet

Bank-leverandøren BEC vil hæve den pris, som kunder skal betale for at forlade selskabet.

Bank-leverandøren BEC, der holder til i Roskilde, vil hæve den pris - de såkaldte udtrædelsesomkostninger - som datacentralens medejende kunder skal betale, hvis de vil udtræde af samarbejdet, skriver FinansWatch.

BEC konkurrerer på det danske marked med SDC og Bankdata om at levere it-ydelser til de danske banker og sparekasser bortset fra Nordea og Danske Bank, der har deres egne bankcentraler.

Ifølge mediet vil BEC på sin kommende generalforsamling foreslår, at udtrædelsesomkostningerne hæves til fem års såkaldt dummebøde for at komme på omgangshøjde med SDC og Bankdata, der har indført lignende modeller.

Hidtil har BEC haft udtrædelsesomkostninger på to et halvt år, som et pengeinstitut altså skal betale, hvis det træder ud af samarbejdet.

“Det, vi gør nu, er for at sikre os, at vi ikke sætter os i en dårligere situationen end vores konkurrenter, så vi løfter vores vilkår til de andres niveau,” siger formand Gert Jonassen.

Læs også:

Jutlander Bank vil have fusioneret Danmarks bankcentraler: Vil kunne spare gigantiske beløb

Finanstilsynet forventer fusion af BEC, SDC og Bankdata: Sammenlægning vil give ‘skalafordel’




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere