Artikel top billede

Simcorp tegner mangeårig kontrakt med asiatisk investeringsselskab

Danske Simcorp har indgået en aftale med selskabets femte nye asiatiske kunde siden 2016. Størstedelen af kontraktsummen bogføres først i 2019.

Danske Simcorp, der i løbet af 2018 blev den første it-virksomhed i C25-indekset, har landet en aftale på otte år med et stort asiatisk investeringsselskab, der dermed skal bruge Simcorp-systemet Simcorp Dimension.

Det oplyser Simcorp i en meddelelse.

Det asiatiske investeringsselskab, som Simcorp ikke ønsker at navngive, bliver dermed selskabets femte nye kunde i regionen i løbet af de seneste to år.

"Aftalen er et vigtigt skridt mod at styrke vores position yderligere i regionen, hvor vi nu har skrevet kontakt med fem nye kunder siden 2016," lyder det i meddelelsen fra Klaus Holse, der er administrerende direktør for Simcorp.

Læs også: Simcorp træder ind i det forjættede land: Bliver første it-selskab i C25

Simcorp oplyser desuden, at det kun er en mindre del af omsætningen fra kontrakten, der vil indgå i årsregnskabet for 2018, da størstedelen af kontraktsummen er betinget af, at Simcorp opfylder en række milepæle i den første del af kontraktperioden.

Den resterende del af kontraktens værdi vil derfor først blive bogført i andet kvartal af 2019.

Læs også: Simcorps kerneprodukt skal transformeres til cloud as a service på fire år: "Vi skifter motorerne ud, mens vi flyver"

Kæmpe virksomhed med få kunder

Simcorp adskiller sig fra andre store danske virksomheder, der er til stede i det meste af verden, ved blot at have i underkanten af 200 kunder.

Til gengæld binder kunderne sig på store og lange kontrakter, når de køber Simcorp Dimension-systemet.

I august fortalte Klaus Holse til Computerworld, at Simcorp skulle lande aftaler med yderligere syv nye kunder før nytår for at leve op til årets forventninger.

Det kan du læse mere om her: Simcorp har travlt: Skal lande op mod syv nye kæmpe-kunder inden nytår




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere