Artikel top billede

Nu bliver det langt lettere at købe en OnePlus 2 eller OnePlus X

OnePlus, smartphoneproducenten, som overraskede verden sidste år med den billige, men gode OnePlus One, sælger nu sine OnePlus 2 og OnePlus X-telefoner lettere end tidligere.

Kinesiske OnePlus ligger langt nede på listen over mobilproducenterne og deres markedsandele, men ikke desto mindre har det lille firma formået på bare halvandet år at skabe sig et navn - ikke mindst fordi firmaets smartphones er billigere end de fleste topmodeller på markedet, men stadig har hardwaren til at følge med.

Og nu bliver det nemmere at få fingre i en OnePlus 2-telefon, der koster fra 2.500 kroner til 3.000 kroner alt efter størrelse.

OnePlus fjerner nemlig det invitationssystem, som tidligere har betydet, at der kunne gå uger, før du kunne få fingre i en OnePlus-telefon.

For at det lille firma kan følge med i produktionen af smartphones - og for at skabe en "hype" -  skal du normalt igennem en lang venteliste for at få en OnePlus-telefon. Det er slut nu, hvor det vil være muligt for dig at købe en OnePlus 2 fra OnePlus hjemmeside, lige når du har lyst.

Åbner også op for salg af billigere telefon
Sidste år da vi her på Computerworld testede OnePlus One-telefonen, var vi meget imponerede, og OnePlus 2 har da også fået lige så flotte anmeldelser fra de forskellige tech-medier.

Og hvis 2.500/3.000 kroner er for meget, eller du vil have en lidt mindre telefon, så åbner OnePlus også op for salget af OnePlus X.

Det er en telefon, som med mindre potent hardware og mindre, fysisk størrelse kan tiltale mange til en pris på omkring de 2.000 kroner.

OnePlus X vil være at købe uden invitation hver tirsdag i 24 timer.

OnePlus kan sælges så billigt, fordi OnePlus kun sælger telefonen online igennem OnePlus' eget lager og bruger relativt få penge på marketing. Det er en strategi, som Huaweis subbrand, Honor, også benytter.

Læs også: Fantastisk til prisen - men dog lidt malurt i bægeret: Det siger anmelderne om OnePlus 2




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere