Artikel top billede

Apple investerer milliarder i superglas til ny iPhone

Den næste iPhone kan blive udstyret med ekstremt hårdt superglas.

Apple har angiveligt investeret knap 3,2 milliarder kroner i tiltag, der skal sætte ekstra skub i udviklingen af meget slidstærkt og hårdt safir-glas til den næste iPhone, iPhone 6.

Ifølge avisen International Business Time er Apple meget opsat på at blive færdig med udviklingen af det meget stærke glas i tide til, at det kan anvendes i den næste version af iPhonen.

Pengene har selskabet blandt andet anvendt til opkøb af selskabet GT Advanced Technologies, der blandt andet har udviklet nogle særlige ovne, som anvendes til at fremstille safir-glas i stort volumen.

Findes også iPhone 5

Apple anvender i dag safir-glas til iPhone 5'erens hjem-knap samt til coveret på iPhones bagud-vendte kamera.

Safir-glasset er langt mere solidt og slidstærkt end det ellers så udbredte gorilla-glas, som du kan læse mere om her: Nyt super-glas gør dine gadgets stærke som en gorilla

Ifølge GT Advanced Technology er safir-glasset 'stort set' umuligt at ridse.

Til gengæld er det dyrere end gorilla-glas, men prisen kan bringes væsentligt ned, hvis glasset produceres i meget store mængder.

Det ventes, at Apple vil lancere iPhone 6 i løbet af 2014. Ifølge Macworld er det sandsynligt, at den nye iPhone vil afvige 'markant' i design fra iPhone 5 og iPhone 5s - blandt andet med større skærm, hvilket kan være en af grundene til Apples interesse for stærkere glas.

Læs også:

Apple følger i hælene på Samsung: Sådan bliver iPhone 6

Apple i gang med at udvikle ny smartphone-type

Nyt super-glas gør dine gadgets stærke som en gorilla

Nyt super-glas gør dine gadgets endnu mere hårdføre




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalist med flair for økonomi i projekter og drift

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere