Århusiansk IT-pris til Systematic-direktør

IT-Forum Århus har givet den prestigefyldte IT-Prisen Århus til Michael Holm, administrerende direktør i Systematic, for hans ukuelige entrepreneurship som østjysk iværksætter.

Det blev ikke overraskende den jyske super-iværksætter Michael Holm, som i år løb med Østjyllands mest prestigefyldte IT-pris, IT-Prisen Århus. Den uddeles på foreningen IT-Forum Århus' årsmøde, repræsenterende 115 virksomheder i medlemsskaren.

Prisoverrækkelsen foregik ved et stort event i DSB's tidligere centralværksted bag Århus Banegård med debat om privat/offentligt IT-samarbejde, OL-guldvinderen Jesper Bank samt gallamiddag på byens nyombyggede Restaurant René.

Med IT-Prisen modtog Michael Holm også et til lejligheden fremstillet maleri af kunstneren Hanne Munk.

Michael Holm er ikke blot et lokalt IT-fænomen for et østjysk vækstlokomotiv. Han og hans virksomhed burde egentlig kandidere til en landsdækkende IT-pris.

For 18 år siden stiftede han Systematic Software Engineering, som han i dag er administrerende direktør for. Systematic Software Engineering er en IT-udviklingsvirksomhed med Danmarks højeste kvalitetscertificering.

De skrappe og tårnhøje krav til udviklingskvaliteten skyldes, at Systematic producerer software til militærindustrien og sundhedssektoren i 30 lande, bl.a. NATO, Pentagon, Søværnet og Århus Amt. Systematic har i dag 350 medarbejdere.

- Michael Holm er landskendt som stifter og chef for Systematic. En virksomhed som med sin vækst og højkvalitet fylder meget her i Østjylland, siger bestyrelsesformand i IT-Forum Århus, Bo Sejer Frandsen, til daglig administrerende direktør i Key2Know, som fortsætter:

- Men vi kender også Michael Holm for hans fantastiske personlige trækkraft og entusiasme i samarbejdet mellem vore lokale virksomheder, forskning og Aarhus Universitet. Han var med i starten af Alexandra Instituttet, hvor han var deres første bestyrelsesformand. Han er med i iværksætter- og udviklingsmiljøet i Katrinebjerg og har i år sponsoreret et datalogi-professorat til Aarhus Universitet, siger Bo Sejer Frandsen.

Denne artikel stammer fra avisen Computerworld.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere