Det første år var underskuddet på 1,2 millioner kroner og sidste år manglede der knap 300.000 kroner i overskud. Det har ført til en negativ egenkapital på godt 1 million kroner. Nogen praktisk betydning har det dog ikke, oplyser Ole Schmitto til Computer Reseller News. eSec ejes ligesom distributøren Tempest af M.O.-Gruppen, som ifølge direktøren er meget kapitalstærk.
»eSec skal selv genopbygge sin egenkapital. Jeg kunne da godt lade M.O.-Gruppen indskyde de manglende penge. Men det er der ingen grund til,« forklarer han.
eSec fik i 2003 kundetilgang fra virksomheder som Saxo Bank, PKA og DSB. Og omsætningen gik i vejret fra 2,7 til 3,8 millioner kroner.
»Vi leverer en tjeneste, som ingen andre i Danmark kan levere, og derfor tjener eSec penge i år«, siger han.
»Mens andre udbydere blot fortæller kunden om mulige sikkerhedsbrister, som en hacker kunne udnytte, overvåger vi dagligt virksomhedens trafik ind og ud af internetadgangen, og vi tager aktivt stilling til samtlige hændelser, vurderer dem og kommer med løsningsforslag. Det er der mange kunder, der har opdaget værdien af, og derfor har vi tilgang,« siger Ole Schmitto.
»Markedet for sikkerhedsløsninger og -overvågning er modnet, og samtidig har kundernes krav ændret sig. De vil vide i detaljer, hvad der foregår. eSec har i en årrække investeret i knowhow og ekspertise, så vi kan leve op til de krav. Det lønner sig nu,« slutter Ole Schmitto.