eSec får sit første overskud

Efter tre år kommer eSec Managed Security ud med sit første overskud på knap 55.000 kroner - for regnskabsåret, der blev afsluttet 30. september i fjor. Administrerende direktør Ole Schmitto mener, at sikkerhedsovervågnings-firmaet nu har fået sit gennembrud efter en svær start.

Det første år var underskuddet på 1,2 millioner kroner og sidste år manglede der knap 300.000 kroner i overskud. Det har ført til en negativ egenkapital på godt 1 million kroner. Nogen praktisk betydning har det dog ikke, oplyser Ole Schmitto til Computer Reseller News. eSec ejes ligesom distributøren Tempest af M.O.-Gruppen, som ifølge direktøren er meget kapitalstærk.

»eSec skal selv genopbygge sin egenkapital. Jeg kunne da godt lade M.O.-Gruppen indskyde de manglende penge. Men det er der ingen grund til,« forklarer han.

eSec fik i 2003 kundetilgang fra virksomheder som Saxo Bank, PKA og DSB. Og omsætningen gik i vejret fra 2,7 til 3,8 millioner kroner.

»Vi leverer en tjeneste, som ingen andre i Danmark kan levere, og derfor tjener eSec penge i år«, siger han.

»Mens andre udbydere blot fortæller kunden om mulige sikkerhedsbrister, som en hacker kunne udnytte, overvåger vi dagligt virksomhedens trafik ind og ud af internetadgangen, og vi tager aktivt stilling til samtlige hændelser, vurderer dem og kommer med løsningsforslag. Det er der mange kunder, der har opdaget værdien af, og derfor har vi tilgang,« siger Ole Schmitto.

»Markedet for sikkerhedsløsninger og -overvågning er modnet, og samtidig har kundernes krav ændret sig. De vil vide i detaljer, hvad der foregår. eSec har i en årrække investeret i knowhow og ekspertise, så vi kan leve op til de krav. Det lønner sig nu,« slutter Ole Schmitto.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere