Mobiltelefon med tv-modtager

Samsung har udsendt en ny mobiltelefon på det sydkoreanske marked, der som den første kan modtage og vise helt almindelige tv-kanaler på den indbyggede farveskærm.

Samsung har i Sydkorea lanceret en ny mobiltelefon, der som den første kan vise helt almindelige tv-kanaler. Telefonen har indbygget tv-modtager og kan derfor modtage de VHF/UHF-signaler, som tv-stationerne sendes på.

Dermed kan mobiltelefonens ejer se almindelige, luftbårne tv-stationer på telefonens indbyggede 176 x 200 pixel store farveskærm. Skærmen har 262.000 farver og suppleres ligesom på mange andre Samsung-modeller af et sekundært display på forsiden af den klap, der beskytter tastaturet.

Man kan indstille telefonen, så tv-billedet kan vende horisontalt eller vertikalt på farveskærmen, og telefonen kan ligesom de fleste moderne tv-apparater selv finde tv-kanalerne.

Batteriet kan holde telefonen med strøm i knap to timer ? altså nok til at se en almindelig spillefilm eller en fodboldkamp.

Telefonen understøtter polyfoniske ringetoner, men hvis man ikke vil genere omgivelserne med fodboldkommentatorernes vrøvl, så kan man tilslutte et sæt hovedtelefoner.

Da telefonen bruger det almindelige tv-signal, koster det ikke noget at se tv på mobiltelefonen i modsætning til de streaming media-tjenester, der er baseret på at levere tv via 3G teknologien.

Indtil videre kommer telefonen kun ud på det sydkoreanske marked, hvor den netop skal konkurrere med 3G-telefoner, hvor brugerne betaler for at downloade videoklip.

Telefonen vil på det sydkoreanske marked blive solgt for under 3.700 kroner. Hvis telefonen engang kommer på det danske marked, skal der formentlig betales farve-tv-licens oven i det almindelige telefonabonnement.

Designet er holdt i samme stil som Samsungs øvrige mobiltelefoner, hvor der på forsiden er et mindre farvedisplay på 96 x 64 pixels og en farvedybde på 256 farver. Åbner man telefonens klap, får man adgang til tastaturet og den store farveskærm.

Der er også mulighed for at optage og gemme op til 50 tv-billeder som en lille film på nogle sekunders varighed, alt efter hvilken kvalitet man ønsker. Filmstumpen kan bruges som baggrundsbillede eller screensaver.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere