Sony udfordrer Second Life

Sony erkender nu at selskabets ambitiøse online-verden Home først bliver færdig til næste år.

Det tager mere end syv dage at skabe en verden. Faktisk kan det tage flere år, må Sony erkende.

Sony har netop meddelt, at selskabets kommende online-verden Home først bliver færdig i 2008. Det var ellers ventet, at Home ville være klar til indflytning allerede i år.

Det var den nye chef for Sonys videospil-division, Kazuo Hirai, der måtte overbringe den triste nyhed om forsinkelsen i sin første store tale på Tokyo Game Show i denne uge. Hirai fortalte at produktet først bliver frigivet, når man er helt tilfreds med kvaliteten.

Han erkendte samtidig, at Sony indtil nu har været for dårlig til at reagere på klager og forslag fra partnere og kunder.

Hirai's strategi kan sammenfattes som 'back-to-basics' - PlayStation 3 (PS3) skal positioneres som en spilkonsol og Blu-Ray-afspiller og ikke mere. Indtil nu er der solgt omkring fem millioner eksemplarer af PS3 på verdensplan.

Den virtuelle verden Home er forbeholdt PS3-ejere, som kan oprette deres egen avatar og indrette en virtuel lejlighed i bedste Second Life-stil. Home skal blandt andet byde på tekst-, lyd- og video-chat og muligheden for at downloade film og spil.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere