Stor amerikansk integrator køber sig ind i Danmark

Den amerikanske systemintegrator Ciber, der omsætter for over 600 millioner dollar i over 60 lande, køber ECsoft og træder derved ind på det danske marked. ECSoft med 200 medarbejdere i Ballerup ved København og europæisk hovedkvarter i London bliver nu del af den verdensomspændende koncern.

Ciber køber aktierne i ECsoft, der dermed ifølge Ciber bliver en vigtig brik i virksomhedens europæiske ambitioner om at blive en førende systemintegrator.

Både Ciber og Ecsoft leverer »tunge« forretningskritiske løsninger rettet mod store private virksomheder og det offentlige.

Ciber - udtales sajber - har afdelinger i Holland, England, Tyskland og Ungarn med tilsammen 150 medarbejdere. ECsoft har 550 medarbejdere på europæisk plan. Efter sammenlægningen når Ciber globalt op på i alt 6000 ansatte.

Ciber udnævnte for nylig nordmanden Terje Laugerud, som tidligere var administrerende direktør i ECsoft Group, til direktør for Cibers europæiske aktiviteter.

»Ciber har klaret sig godt i den seneste meget svære tid i IT-branchen, og vi kan lære af disse erfaringer, nu hvor den europæiske IT-branche er på vej op igen. Jeg er meget glad for at få denne mulighed, hvor jeg ikke alene bliver ansvarlig for de tidligere Ecsoft-aktiviteter i Ciber, men også skal arbejde tæt sammen med Cibers europæiske kontorer, som ledes fra Holland af Tom van den Berg. Jeg er helt sikker på, at vi sammen vil gøre
Ciber endnu mere stolte af deres europæiske afdelinger,« lover Terje Laugerud.

»Vi forventer at ECsoft vil øge vores resultat for 2003
med 50-54 millioner dollar,« siger Mac Slingerlend, der er præsident og administrerende direktør i Ciber, i forbindelse med opkøbet.

Prisen på opkøbet er ikke oplyst.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere