Perregaard råder til at tage små skridt

Udskældte Software Innovation vil have kunderne til at være mindre ambitiøse, når de køber ESDH. Til gengæld må de godt tænke stort.

Software Innovations Peter Perregaard ville på et kundeseminar torsdag have virksomhedens kunder til at være mere forsigtige, når de indfører elektronisk sags- og dokumenthåndtering, ESDH.

Efter flere kommuner i løbet af sommeren er gået væk fra Software Innovations løsning i frustration over dårligt fungerende software, kommer den administrerende direktør nu med et godt råd til kunderne: »Tænk stort og start småt.«

På kundeseminaret i København var en række eksisterende og mulige offentlige kunder mødt op for at høre, hvor Software Innovation var på vej hen. De hørte direktøren anbefale, at en offentlig forvaltning eller virksomhed går udenom de mest komplekse løsninger i udrulning af digitale sagsbehandlingssystemer og i stedet satser på mere sikre funktioner, man er sikker på vil fungere.

En række kommuner har hen over sommeren lidt under fejlslagne ESDH-projekter, hvor Software Innovations havde lange svartider på teknisk support og måtte betale millionerstatninger til kommunerne. I dag så Software Innovation-direktøren derfor kritikken i øjnene og forklarede tilhørerne, hvorfor det var gået galt.

Ifølge Peter Perregaard har problemerne været til at forudsige. Mens det i 1980´erne og 90´erne var store projekter som ERP og CRM, der skabte kaos og krisestemning i it-afdelingerne og på direktionsgangene i danske virksomheder, er det nu ESDH, der giver de store udfordringer.

Dengang var ERP og CRM nye softwarekategorier, som både leverandører og kunder skulle lære at bruge. Fordi teknologien var ny, betød det, at projekterne tog længere tid end forventet og nogle gange endda mislykkede totalt.

»Graden af succes var omvendt proportional med hvor meget, man forsøgte at løse i første skridt,« sagde Peter Perregaard om fortidens kuldsejlede it-projekter.

Til gengæld for de store fejltagelser dengang fik brugerne erfaringer, der på sigt satte deres virksomhed længere fremme i forhold til konkurrenterne.

I dag lovede Peter Perregaard at fremtidige implementeringer fra Software Innovation ville ske mere gnidningsfrit. Mere brugbare tekniske standarder for elektronisk sagsbehandling og større standardisering i gennemførelse af et ESDH-projekt vil give en større succes for nye leverancer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere