Artikel top billede

Morten Wagner nedlagde tasketyv

Dating.dk-millionæren fangede tasketyv i den spanske by Fuengiola, hvor han bor, og holdt ham til politiet kom

It-millionæren Morten Wagner tilbringer ikke dagen lang med afslapning i sin spanske residens.For nylig fik manden med dating-successen sved på panden, da han kom i klammeri med en tasketyv.

Han var på fastfood-indkøb i sin nye spanske hjemby Fuengiola, da en tasketyv forsøgte at vriste en håndtaske ud af hånden på Wagners veninde. I stedet for at slippe af sted med tyvekosterne, havnede tasketyven lynhurtigt ukampdygtig på jorden.

Han vidste nemlig ikke, at han forsøgte at stjæle fra en særdeles habil karate-kæmper. Morten Wagner har trænet karate i mere end tyve år og har derfor rangen 2. Dan.

”Jeg stak ham en på hver side af hovedet og et knæ i maven, og så gik han ned. Jeg satte mig oven på ham, ind til politiet nåede frem,” siger Morten Wagner til Ekstra Bladet.

Tyven var så bange, at han gentagende gange bad danskeren om nåde og tryglede ham om at ikke at slå ham ihjel. Tasketyven slap dog med livet i behold. Men han risikerer nu en længere fængselsstraf.

Stadig overskud
Morten Wagner er blevet millionær med firmaet Freeway, hvor Dating.dk er kerneforretningen. Desuden har dynastiet del i sider som Trendsales.dk, Justeat.dk og Avisen.dk.

Selv om Facebook i øjeblikket er med til at stjæle brugere fra Freeway, så klager Viborg-firmaet ikke endnu. Firmaet jublede for nyligt over et verskud på 12,2 millioner kroner, hvilket er på niveau med 2005. Det er især Dating.dk, der skaber indtægter. Sider som Arto.dk og DKBN tjener ikke så godt som tidligere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere