CRM-forhandler køber sig til international vækst

Alfapeople satser på udlandet og fordobler medarbejdertallet til 50 efter købet af udviklingshus og komponentleverandør.

Alfapeople køber udviklingshuset CRM In Action og komponentudbyderen CRM Extensions.

Forhandleren har hidtil satset fuldt ud på implementering af CRM-løsninger baseret på Microsoft, men lover fremover at levere skræddersyede væg-til-væg-løsninger til kunderne.

I øjeblikket har selskabet syv ansatte på et kontor i London, men med opkøbet når man endnu længere ud i verden. Gennem det tilkøbte selskab CRM Extensions får man adgang til et distributørnetværk med kunder i USA, Australien og Europa og en årlig udenlandsk omsætning på ti millioner kroner´.

»Det kræver et større setup, at være international,« siger administerende direktør Christian Højfeldt.

De tre selskaber er kender i forvejen hinanden godt. Man har i nogle måneder delt kantine med hinanden på adressen i københavnske Valby. Selskaberne fandt dog ud af, at det bedre kunne betale sig at rykker man endnu tættere sammen og få synergierne ved en sammenlægning,

Med opkøbet regner Alfapeople med at få en omsætning i år på 40 millioner kroner. Salgsprisen for de to selskaber er ikke offentliggjort, men består af en kontant betaling samt en ejerdel af Alfapeople.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere