ATP med på den digitale signatur

TDC har fået ATP-koncernen med på den digitale signatur. Parterne har indgået en foreløbig aftale om samarbejde om digital signatur, og målet med aftalen er, at digital signatur allerede i år skal kunne bruges overalt på ATP-koncernens hjemmeside.

Det betyder, at privatpersoner og virksomheder vil kunne udveksle fortrolig information med ATP og den Særlige Pensionsopsparing (SP) samt Lønmodtagernes Garantifond, Arbejdsgivernes Elevrefusion (AER), Arbejdsmarkedets Erhvervssygdomssikring (AES), FerieKonto og ATP PensionService, som er blandt de større ordninger, ATP administrerer.

»Det er for tiden kun TDC, der udbyder en løsning med højt sikkerhedsniveau. Samtidig har vi i vores dialog med TDC fået forelagt nogle forretningsmæssige ideer, der gør, at vi tror på en hurtig udbredelse af TDC's Digital Signatur,« siger underdirektør Flemming Schmidt fra ATP til RB-Børsen.

Også hos TDC vækker aftalen jubel og kan være med til at sætte yderligere skub i udbredelsen af den digitale signatur.

»Jeg er glad for at have lavet en aftale med ATP, som TDC anser for at være en partner, der vil bidrage til den digitale signaturs udbredelse og succes. Aftalen bekræfter for mig, at de forventninger, TDC har til hele projektet omkring en fælles Digital Signatur i Danmark, vil blive indfriet,« siger vicedirektør Morten Brøgger, TDC Erhverv.

TDC vandt i februar Videnskabsministeriets konkurrence om retten til at udvikle og udbrede den digitale signatur til brug for både offentlige institutioner, private virksomheder og borgere. Men en af betingelserne, for at TDC kan få fingrene i alle de 40 mio. kroner som ministeriet har afsat til projektet, er, at 1,3 mio. danskere inden for fire år har en digital signatur. Aftalen med ATP er således et markant skridt i den rigtige retning for TDC.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere