Artikel top billede

Superusers overtager Crayons kurser

For mange tomme kursuspladser tvinger Crayon til samarbejde med Superusers.

Den økonomiske krise smitter af på efterspørgslen efter it-kurser. Det får nu norskejede Crayon til at indgå et såkaldt strategisk samarbejde med kursusvirksomheden Superusers, som fremover skal stå for den praktiske afholdelse af Crayons kurser.

Crayons danske direktør Charlotte Schnack siger, at det i den nuværende markedssituation er svært at samle det nødvendige antal deltagere på de enkelte kurser, og at det derfor er naturligt at gå i samarbejde.

»Det marked vi er i lige nu gør det svært at få volumen. Det er et generelt problem for branchen. Vi vil gerne give vores kunder en positiv oplevelse med vores kurser, og hvis man gerne vil levere kvalitet må man samarbejde. Superusers kan sikre kvaliteten blandt andet, fordi de har deres egen kursusledere ansat modsat de fleste andre udbydere,« siger Charlotte Schnack.

Samarbejdet med Superusers betyder, at Crayon nu kan fokusere på sine to øvrige forretningsområder, som er licensrådgivning og salg af konsulentydelser.

Hos Superusers siger indehaver Brian Eberhardt, at han er glad for samarbejdsaftalen med Crayon, som han forventer, vil medføre en markant tilgang af kursister til Superusers




IT-JOB

LB Forsikring

IT Risk Manager

Intempus

iOS developer

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

2nd level IT-supporter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere